Νέα Σμύρνη: Τα δυόμισι λεπτά αγωνίας και τρόμου για τον αστυνομικό – Σοκάρει το νέο ΒΙΝΤΕΟ

Στιγμές τρόμου και βίας στη Νέα Σμύρνη. Η μαρτυρία του αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε άγρια κατά τη διάρκεια των επεισοδίων την Τρίτη σοκάρει. Οι πρώτοι που πήγαν στο νοσοκομείο για να τον δουν ήταν οι συνάδελφοί του από το Σωματείο Ειδικών Φρουρών και ο 27χρονος τους περιέγραψε όσα έζησε. «Έκαναν μανιώδεις κινήσεις να μου βγάλουν το κράνος», δήλωσε ο αστυνομικός που βρίσκεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Τους είπε ότι τον έβριζαν και τον χτυπούσαν επί 2,5 λεπτά, ενώ του φώναζαν ότι “θα πεθάνεις”.

Στο παρακάτω βίντεο αποτυπώνεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο όλο το άγριο σκηνικό, από το πώς άρχισαν τα επεισόδια έως και τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού (στο 2.25 λεπτό) και τα όσα επακολούθησαν.

«Την ώρα που είμαι πάνω στο μηχανάκι, καταλαβαίνω κάποιος να μου επιτίθεται και να με ρίχνει κάτω από το μηχανάκι. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν ότι έπρεπε να σκεφτώ αν έχω ασφαλίσει το κράνος. Έψαχναν να βρουν τρόπο να βγάλουν το κράνος. Όλα τα χτυπήματα που ένιωθα ήταν στο κράνος». Όπως είπε στους συναδέλφους του, τελικά κατάφεραν να βρουν την ασφάλεια και να του βγάλουν το κράνος. Τότε άρχισε να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι. Ο 27χρονος ειδικός φρουρός τόνισε πως ενώ δεχόταν την άγρια επίθεση από εκατοντάδες άτομα, κατάφερε να μην του πάρουν το όπλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πρώτο πράγμα που έκανε όταν τον πλησίασαν οι συνάδελφοί του, ήταν να τους δείξει ότι το όπλο του ήταν στη θέση του.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ