Νέα Σμύρνη: «Όλα γίνονταν με τη συναίνεση της 14χρονης, ήθελε να βγάλει χρήματα» – Προκαλεί ο πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού»

Ενώπιον της 31ης Ανακρίτριας οδηγήθηκαν την Παρασκευή οι τρεις άνδρες ο οποίοι κατηγορούνται ότι εξέδιδαν την 14χρονη που φιλοξενείται σε δομή στη Νέα Σμύρνη. Ο καθένας τους ξεχωριστά απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας που έχει αναλάβει την υπόθεση. Ανάμεσά τους, ο 24χρονος Ελλάδιος, πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», ο οποίος προκλητικά υποστήριξε ότι «όλα γίνονταν με τη συναίνεση της ανήλικης, γιατί ήθελε να βγάλει χρήματα».

Νέα Σμύρνη: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Σύμφωνα με το MEGA, και οι τρεις φέρονται να έχουν ήδη παραδεχθεί ότι το βράδυ πριν από τη σύλληψή τους βρίσκονταν μαζί με την 14χρονη σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, με τον 24χρονο να ισχυρίζεται ότι βιντεοσκοπούσε.

«Της είχα ζητήσει να μου δείξει και την ταυτότητά της αλλά δεν το έκανε. O Ρουσλάν ήταν μαζί της στο δίπλα δωμάτιο ενώ εγώ ήμουν στο άλλο δωμάτιο με τον (…) και αράζαμε. Όλα γίνονταν με τη συναίνεση της ανήλικης, γιατί ήθελε να βγάλει χρήματα και εμείς της είπαμε ότι μπορούμε να τη βοηθήσουμε. Την επόμενη ημέρα μας έπιασαν στο μετρό “Αγία Μαρίνα” όπου είχαμε δώσει ραντεβού με την 14χρονη για να πάμε Ελευσίνα να αράξουμε» ήταν ο προκλητικός ισχυρισμός του 24χρονου πρώην τροφίμου της «Κιβωτού του Κόσμου».

Μιχαηλίδου για Νέα Σμύρνη: Η μητέρα της 14χρονης δεν πήγε ποτέ να την δει στη δομή

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία της μαστροπείας και επιμένουν ότι δεν εξανάγκασαν την 14χρονη, άλλα τα πάντα γίνονταν με τη συγκατάθεσή της. Ένας από τους κατηγορούμενους, ο 29χρονος είπε πως γνώριζε εδώ και χρόνια την 14χρονη και είχαν φιλικές σχέσεις, αλλά αρνήθηκε ότι την έστελνε σε άνδρες για χρήματα. Ο 25χρονος είπε πως δεν είχε καμία συνάντηση με την κοπέλα, αλλά την ημέρα που συνελήφθησαν οι δύο φίλοι του ήταν μαζί τους επειδή θα πήγαινα βόλτα στην Ελευσίνα, ενώ ο 24χρονος πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» υποστήριξε πως δεν είχε καμία ερωτική επαφή με τη 14χρονη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ