Νέα Σμύρνη: «Να πεθάνει ο…» – Σοκ με τα μηνύματα των ανηλίκων που μαχαίρωσαν τον 15χρονο

Σοκ προκαλούν τα ανατριχιαστικά sms που έστελναν μεταξύ τους οι ανήλικοι, που μαχαίρωσαν τον 15χρονο το βράδυ της Κυριακής σε πάρκο στη Νέα Σμύρνη.

Νέα Σμύρνη: Χειροπέδες στα μέλη της συμμορίας ανηλίκων που μαχαίρωσαν τον 15χρονο

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερα μέλη της συμμορίας ανηλίκων. Πρόκειται για έναν 16χρονο αλλοδαπό και τρεις Έλληνες ηλικίας 16 και 17 ετών, που κατηγορούνται για –κατά περίπτωση- ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων εντοπίστηκε υλικό που αποκαλύπτει ότι το ένα μέλος της συμμορίας, όχι μόνο δεν μετάνιωσε για την πράξη τους, αλλά ήθελε να αποτελειώσει τον άτυχο 15χρονο.

Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν 15χρονο σε ψητοπωλείο

Σύμφωνα με το mega, εντοπίστηκαν οι εξής διάλογοι στα μηνύματα:

– «Να πεθάνει ο μ…»

– «Σοβαρέψου!»

– «Σοβαρέψου!»

– «Μην πάω στο Παίδων και τον φάω τον π…»

– «Έκανα εγώ και άλλοι φέρμα τον Ουκρανό».

– «Κάτσε ρε βλάκες. Μαχαιρώσατε; Έναν Ουκρανό;»

– «Πρε… αλλά ορκίσου, να μην τίποτα σε παρακαλώ!»

-« Ρε, είστε βλάκες ρε. Τον σκοτώσατε;»

– «Γιατί τον σπάσατε, τι έγινε;»

– «Απλά θέλαμε λεφτά και επειδή έχει αυτός λεφτά, του τα πήραμε».

Σημειώνεται ότι έπειτα από έλεγχο που έγινε στα σπίτια των συλληφθέντων, εντοπίστηκε και μία φωτογραφία του 15χρονου, γεγονός που πιθανόν σημαίνει ότι τον είχαν βάλει στο στόχαστρό τους, εδώ και καιρό.

Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΛ.ΑΣ., οι ανήλικοι προσέγγισαν και περικύκλωσαν τον 15χρονο από την Ουκρανία και με χρήση μαχαιριών τον τραυμάτισαν στον δεξί του μηρό. Τα μέλη της συμμορίας συνέχισαν να επιτίθενται χτυπώντας τον με γροθιές σε όλο του το σώμα.

Στη συνέχεια του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο, τσαντάκι που περιείχε προσωπικά του αντικείμενα και χρηματικό ποσό και διέφυγαν, ενώ ο 15χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ