Νέα μαρτυρία για τη “Δήμητρα” της Λέσβου που εξαφανίστηκε από το Δρομοκαΐτειο

Τον 64χρονο Δημήτρη Καλογιάννη από τη Λέσβο, τον διεμφυλικό, ο οποίος ήταν γνωστός στο νησί ως «Δήμητρα» και έγινε γνωστός κατά τη διάρκεια του προσφυγικού για την αλληλεγγύη που έδειξε στους πρόσφυγες, αναζητούν οι αρχές που έχουν, μάλιστα εκδώσει και Silver Alert. Σ’ αυτό αναφέρεται πως ο Δημήτρης εξαφανίστηκε στις 6 Απριλίου από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό. Έχει γαλάζια μάτια, ύψος 1,75 μ. και είναι αδύνατος, Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι.

Μάλιστα, επιχειρηματίας από τη Χαλκίδα τηλεφώνησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και υποστήριξε ότι είδε τη «Δήμητρα» την Κυριακή το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, αλλά και το πρωί της Τετάρτης πηγαίνοντας από Αρτάκη προς Χαλκίδα και τον συνάντησα να περπατά. Όπως είπε δεν γνώριζε ότι είναι γνωστός, αλλά είναι ένας άνθρωπος που δεν περνά απαρατήρητος. Κρατούσε ένα ταγάρι κι ένα sleeping bag κι έδειχνε να είναι άστεγος. «Φαινόταν ένας άνθρωπος με επίπεδο κι ήταν πολύ συνεσταλμένος», είπε.

Ο 64χρονος Δημήτρης μεγάλωσε στη Σκάλα Συκαμιάς και στα 14 του ομολόγησε στους γονείς του ότι είναι γυναίκα. Φορούσε γυναικεία ρούχα και ζούσε στον τόπο που γεννήθηκε με αρκετούς συγχωριανούς του να τον έχουν αγκαλιάσει και άλλους να του δημιουργούν πολλά προβλήματα με τη συμπεριφορά τους απέναντί του. Ο Δημήτρης, ο οποίος όπως είχε δηλώσει στη σκηνοθέτη, Τζέλη Χατζηδημητρίου, θέλει να τον αποκαλούν “Δήμητρα”, βοήθησε πάρα πολύ τους πρόσφυγες στις ακτές της Συκαμιάς που κατέφταναν το 2015.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ