Αγωνία για την εξαφάνιση του Δημήτρη από τη Λέσβο – Η ιστορία του που έγινε γνωστή λόγω του προσφυγικού

Αγωνία για τον Δημήτρη Καλογιάννη από τη Συκαμιά Λέσβου. Ο Δημήτρης, ο οποίος όπως είχε δηλώσει στη σκηνοθέτη, Τζέλη Χατζηδημητρίου, θέλει να τον αποκαλούν “Δήμητρα”, είναι διεμφυλικό άτομο και βοήθησε πάρα πολύ τους πρόσφυγες στις ακτές της Συκαμιάς που κατέφταναν το 2015, έχει εξαφανιστεί από τις 6 Απριλίου από το Δρομοκαΐτειο και η αγωνία για την τύχη του κορυφώνεται.

Έχει σημάνει Silver Alert και σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο 64χρονος Δημήτρης Καλογιάννης εξαφανίστηκε από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν, από τις 6 Απριλίου. Φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι. Ο Δημήτρης βρίσκονταν σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, τρεις μήνες μετά τη βάρβαρη επίθεση που δέχτηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα πολλοί φορείς και οργανώσεις να ασχοληθούν μαζί του. Το περιστατικό είχε συμβεί σύμφωνα με το stonisi.gr, τον Δεκέμβριο όταν μια ομάδα παιδιών, αγοριών και κοριτσιών ηλικιών ακόμη και 12 έως 14 ετών, μπήκαν στο σπίτι του Δημήτρη, ο οποίος είναι μια φιγούρα γνώριμη που ντύνεται με γυναικεία ρούχα και πάντα είχε έντονο το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης μέσα του. Εκεί τον χλεύαζαν και κατέγραφαν τις ενέργειές τους με τα κινητά τους.

Η ανακοίνωση του Silver Alert

“Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή του ΨΝΑ Δρομοκαϊτειο. Ο Δημήτριος Καλογιάννης, 64 ετών, την 06/04/21 εξαφανίστηκε. Έχει γαλανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος.Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 26/05/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065″.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ