Νέα καταγγελία για τον ιερέα στα Πατήσια – Οι ανήθικες προτάσεις κατά τη διάρκεια εξομολόγησης

Νέα αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον 37χρονο ιερέα στα Πατήσια, ο οποίος έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενος για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού. Μία 40χρονη γυναίκα, υποστηρίζει ότι είχε δεχτεί ανήθικες προτάσεις από τον ιερέα, κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, κατέφυγε στον ιερέα καθώς αναζητούσε έναν πνευματικό, ο οποίος θα την βοηθούσε στη δύσκολη κατάσταση που βίωνε με την κατάθλιψη.

Όπως εξήγησε, αρχικά μιλούσαν για τον Θεό και ο ίδιος της έλεγε ότι θα πρέπει να τον εμπιστεύεται απόλυτα και να κάνει ό,τι της λέει. Η 40χρονη, που είναι σύζυγος και μητέρα, παρατήρησε όμως ότι ο ιερέας την κοιτούσε “περίεργα”, “πονηρά”, όπως ανέφερε.

“Άρχισε να μου λέει πώς τα πάω με τον άντρα μου ερωτικά, αν συνευρισκόμαστε, αν είμαι ικανοποιημένη, αν υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Του λέω έχει καμία σχέση με την εξομολόγηση αυτό πάτερ και μου είπε φυσικά πρέπει να τα λέμε, δεν είναι κακό, μην αισθάνεσαι ντροπή και άσχημα. Πρέπει να απελευθερωθείς όσο είσαι μαζί μου, είμαστε και στον οίκο του Θεού. Αν θες να μπεις στο δρόμο του Θεού θα πρέπει να με εμπιστεύεσαι απόλυτα και να κάνεις υπακοή σε όσα σου λέω”, τονίζει η 40χρονη στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Η ίδια υποστηρίζει ότι “είχα πάθει σοκ και ντράπηκα”. Όταν ρωτούσε τον ιερέα εάν υπάρχει εξομολόγηση τέτοιου τύπου, εκείνος την διαβεβαίωνε… πως “φυσικά υπάρχει” και αν ήθελε να συνεχίσει μαζί του δεν θα έπρεπε να μιλήσει πουθενά για τα όσα λένε μεταξύ τους. “Μένουν αποκλειστικά εδώ. Θα κάνεις υπακοή σε ό,τι σου λέω. Γιατί διαφορετικά τίποτα δεν θα πάει καλά”, λέει η γυναίκα ότι της είπε ο ιερέας.

Η ίδια όπως αναφέρει, όταν έφυγε από το εξομολογητήριο, πήγε στη δουλειά της και είπε σε όλους τους πελάτης της τα όσα ειπώθηκαν, ζητώντας βοήθεια. Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, φοβήθηκε να κάνει καταγγελία, επειδή φαντάστηκε ότι μπορεί να βρει τον μπελά της. Όπως περιγράφει στη συνέχεια άλλαξε εξομολόγο, αλλά αποφάσισε να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στον συγκεκριμένο ιερέα στα Πατήσια. Όταν τον πήρε τηλέφωνο, ο ίδιος της ζήτησε να βρεθούν το βράδυ στην εκκλησία, όπως λέει. Όμως, η ίδια δεν πήγε ποτέ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ