Νέα Ιωνία: Θρίλερ με τον διαρρήκτη που εισέβαλε σε διαμέρισμα αστυνομικού – Διέφυγε με το όπλο

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του διαρρήκτη, ο οποίος εισέβαλε σε διαμέρισμα στη Νέα Ιωνία, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δυνάμεις της ΕΚΑΜ πραγματοποίησαν επιχείρηση και μπήκαν στο διαμέρισμα, όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι βρίσκεται ο διαρρήκτης. Ωστόσο, δεν τον εντόπισαν.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δράστης πρόλαβε και διέφυγε, έχοντας στην κατοχή του το υπηρεσιακό όπλο της αστυνομικού, στην οποία ανήκει το διαμέρισμα όπου εισέβαλε, σε πολυκατοικία επί της λεωφόρου Καποδιστρίου.

Και αυτό το συμπέρασμα προκύπτει γιατί η αστυνομικός, που υπηρετεί στο Τμήμα της Φιλοθέης, δήλωσε στους συναδέλφους της ότι είχε αφήσει το όπλο της εντός του σπιτιού, αλλά αυτό δεν βρέθηκε όταν μπήκε η ΕΚΑΜ.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν γείτονες αντιλήφθηκαν τον κακοποιό και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Όπως μετέδωσε το enikos.gr, το διαμέρισμα ανήκει σε μία γυναίκα αστυνομικό, η οποία έλειπε από το σπίτι τη στιγμή που μπήκε ο διαρρήκτης.

Αστυνομικοί της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ έσπευσαν στο σημείο, ενώ σε βίντεο που διακινήθηκε μέσω των social media διακρίνονται αστυνομικοί να κρατούν τα όπλα τους, στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Τελικά, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο κακοποιός είχε διαφύγει.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ