Νέα Φιλαδέλφεια: «Ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη» δήλωσε έξω από την Ευελπίδων ο αδελφός του Μιχάλη 

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε σήμερα στους ανακριτές της υπόθεσης ο αδελφός του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα Φιλαδέλφεια: Απολογούνται ακόμη 40 χούλιγκαν – Μεταφέρθηκαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

«Ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον αδελφό μου», δήλωσε ο αδελφός του αδικοχαμένου 29χρονου, κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος αρκέστηκε να πει ότι είναι δύσκολες οι ώρες για την οικογένεια και ζητάμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για το θάνατο του Μιχάλη. Ο έτερος δικηγόρος του, Χρήστος Μαυρομάτης, τόνισε ότι υπάρχει μεγάλος πόνος και οργή στην οικογένεια.

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίζονται και οι 30 χούλιγκαν που απολογήθηκαν σήμερα

Τι περιλαμβάνει το υπόμνημα που κατέθεσε

Οι δικηγόροι του αδελφού του αδικοχαμένου Μιχάλη, κατέθεσα υπόμνημα-αίτημα με το οποίο ζητούν τη διενέργεια σειράς ανακριτικών πράξεων με σκοπό την διαλεύκανση της υπόθεσης και την εξιχνίασης της δολοφονίας του 29χρονου.

Συγκεκριμένα ζητούν

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέα ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντα από τα επεισόδια – Η στιγμή της εφόδου των Κροατών
  • Να συλλεγεί και να τεθεί στην διάθεση της ανάκρισης όλο το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες των συνοριακών σταθμών εισόδου των κατηγορουμένων καθώς και των σταθμών διοδίων που διήλθαν μέχρι την άφιξή τους στην Αττική
  • Να συλλεγεί το βιντεοληπτικό υλικό από τους σταθμούς «ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ» «ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ» , «ΠΕΡΙΣΣΟΣ», «ΕΙΡΗΝΗ», «ΠΕΥΚΑΚΙΑ»
  • Να ανασυρθούν όλα τα δεδομένα ( μηνύματα, φωτογραφίες, εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις και βιντεοληπτικό υλικό) από τις κατασχεθείσες στα χέρια των κατηγορουμένων ηλεκτρονικές συσκευές.
  • Να τεθούν στην διάθεση της ανάκρισης όλες οι σχετιζόμενες με το τραγικό συμβάν και την παρουσία των κατηγορουμένων στην Ελλάδα – συνομιλίες, αναφορές και ενδοσυνεννοήσεις που έχουν καταγραφεί στο τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ.
  • Να διερευνηθεί αν είχανε μισθωθεί καταλύματα διαμονής στην Ελλάδα και από ποιους.
  • Να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο τουλάχιστον από τις συσκευές που έχουν ήδη κατασχεθεί και αποδίδονται στους κατηγορούμενους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ