Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέος ο 31χρονος για τον βιασμό της 18χρονης νταντάς – Τι υποστήριξε

Στη φυλακή οδηγείται ο 31χρονος, που κατηγορείται για τον βιασμό της 18χρονης νταντάς, στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μετά την απολογία του, ο 31χρονος κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastiko.gr, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και να υποστήριξε πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη. Η 18χρονη νεαρή γυναίκα δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση και ζητεί την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και παράνομη οπλοχρησία, καθώς από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε πως μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων στο Facebook, προσκάλεσε σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής την 18χρονη κοπέλα, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της ως νταντά του παιδιού του.

Το ανυποψίαστο κορίτσι πήγε στο σπίτι, συζήτησαν για λίγο στο σαλόνι και την οδήγησε στο δήθεν παιδικό δωμάτιο. Τότε, φέρεται να εμφανίστηκε από πίσω της με ένα μαχαίρι και απαίτησε από τη 18χρονη να γδυθεί για να μην την τραυματίσει. Όπως κατήγγειλε η 18χρονη, που φοβήθηκε για τη ζωή της, ο δράστης την πέταξε στο κρεβάτι και, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, την βίασε κρατώντας το μαχαίρι στον λαιμό της.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ