Νέα Φιλαδέλφεια: «Μας χτυπούσαν με ξύλα και ρόπαλα, και τότε κάποιος τον μαχαίρωσε» – Η κατάθεση του φίλου του Μιχάλη

Νέα στοιχεία από την κατάθεση του μάρτυρα «κλειδί» που βρισκόταν δίπλα στον αδικοχαμένο Μιχάλη Κατσουρή, κατά την διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. «Είδαμε έναν οργανωμένο στρατό. Εμένα μου έσπασαν το χέρι και το πόδι, ενώ τον Μιχάλη τον χτυπούσαν με ξύλα και ρόπαλα, και κάποιος τον μαχαίρωσε».

Ο φίλος και συνομήλικος του Μιχάλη, είναι γνωστός οργανωμένος οπαδός και κατέθεσε χθες Πέμπτη (24/08) στην ανακρίτρια για περισσότερο από μία ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR. Είχε παρουσιασθεί αυτοβούλως στην δικαστική λειτουργό την περασμένη εβδομάδα και δήλωσε ότι θέλει να καταθέσει ως μάρτυρας, προκειμένου να δώσει λεπτομέρειες για την τραγωδία.

Είναι ο άνθρωπος με την κόκκινη μπλούζα και το κράνος που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Μιχάλη, για αρκετή ώρα και περιγράφει καρέ  – καρέ τι έγινε εκείνα  τα κρίσιμα λεπτά των επεισοδίων.

Νέα Φιλαδέλφεια Κροάτες Χούλιγκαν

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο ίδιος είχε τραυματιστεί σοβαρά το μοιραίο βράδυ, και μίλησε για το πώς δέχθηκαν (αυτός και ο Μιχάλης) την επίθεση, ενώ υποστήριξε ότι δεν γνώριζαν ότι υπήρχαν Κροάτες στην περιοχή και τους είδαν ξαφνικά μπροστά τους να τους επιτίθενται. Το επεισόδιο έγινε στο οικόπεδο δεξιά του γηπέδου της ΑΕΚ, σημείο «τυφλό» από τις κάμερες.

Παράλληλα, κατέθεσε πως αδυνατεί να αναγνωρίσει τον δράστη καθώς είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, με full face.

«Ήμουν δίπλα στον Μιχάλη την μοιραία βραδιά. Ακούσαμε ότι ήρθαν κάποιοι, δεν ξέραμε ότι ήταν Κροάτες, και μας είπαν ότι χτυπούσαν κάποια άτομα προς την κατεύθυνση του πάρκινγκ. Πήγαμε για να δούμε τι γίνεται, και τότε βρεθήκαμε μπροστά σε έναν οργανωμένο στρατό με ξύλα, ρόπαλα, φωτοβολίδες, μαχαίρια και μολότοφ.

Μας περικύκλωσαν τουλάχιστον 8 άτομα, τέσσερα εμένα και τέσσερα τον Μιχάλη. Εμένα, μου έσπασαν το πόδι και το χέρι, ενώ τον Μιχάλη τον χτυπούσαν με ξύλα και ρόπαλα, και κάποιος τον μαχαίρωσε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ