Νέα Φιλαδέλφεια: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης για Έλληνες και Κροάτες – «Ψάχνω στα βίντεο τον δολοφόνο του γιου μου»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια που στοίχισαν τη ζωή του 29χρονου Μιχάλη, με την ανακρίτρια να ετοιμάζει νέα εντάλματα σύλληψης. Μάλιστα, ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για έναν Έλληνα, η εμπλοκή του οποίου προκύπτει μέσα από αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Έφαγα πάρα πολύ ξύλο – Γλίτωσα από θαύμα» – Η συγκλονιστική μαρτυρία φίλου του Μιχάλη Κατσουρή

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, στις αναρτήσεις υποστηρίζει ο ίδιος ότι συμμετείχε στα επεισόδια. Είναι ο κατηγορούμενος με τον αριθμό 105, τον οποίο αναζητούν οι αρχές για να τον συλλάβουν, ενώ παράλληλα αναμένεται να εκδοθούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης για Κροάτες που ταυτοποιήθηκαν μέσα από τα οχήματα που έχουν κατασχεθεί.

Πρόκειται για 4 με 5 νέα εντάλματα σύλληψης, κάτι που σημαίνει ότι οι κατηγορούμενοι αρχίζουν και αυξάνονται, την ώρα που στις φυλακές βρίσκονται ήδη 103 κρατούμενοι και οι μεταγωγές τους θα ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ο γιος μου γλίτωσε από θαύμα» αποκαλύπτει ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Στα κινητά πιθανές απαντήσεις για τον δολοφόνο του Μιχάλη

Ταυτόχρονα, απαντήσεις στα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων χούλιγκαν για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, ελπίζουν ότι θα βρουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξουν τα κινητά τηλέφωνα των Κροατών και των Ελλήνων χούλιγκαν, που συνελήφθησαν μετά την άγρια επίθεση κατά οπαδών της ΑΕΚ, και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα εντοπίσουν στοιχεία που θα ρίξουν φως στις επικοινωνίες που είχαν οι συλληφθέντες πριν από τα επεισόδια και ότι έτσι ενδεχομένως θα αποκαλύψουν ποιοι ήταν οι οργανωτές του σχεδίου, όπως και το εάν διαφεύγουν της σύλληψης.

Νέα Φιλαδέλφεια: Στην τελική ευθεία η πειθαρχική έρευνα στην ΕΛ.ΑΣ. – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο για απόδοση ευθυνών

Ενδέχεται, επίσης, να βρεθούν στοιχεία για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, καθώς δεν αποκλείεται να έχουν καταγραφεί βίντεο και φωτογραφίες από την στιγμή που ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ δέχτηκε την μοιραία μαχαιριά στο μπράτσο του και κυρίως από τον δράστη που του κατάφερε το θανατηφόρο χτύπημα.

Πάντως, όπως επισημαίνουν πηγές από την αστυνομία στο enikos.gr, τα στοιχεία που έχουν για τον εντοπισμό του δολοφόνου του Μιχάλη παραμένουν έως τώρα ισχνά. Οι Κροάτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ακολουθούν την ίδια υπερασπιστική γραμμή, επιμένοντας ότι δεν γνωρίζουν τίποτα. Ωστόσο, αναμένεται να τους ασκηθούν πιέσεις να αποκαλύψουν το όνομα του δράστη, καθώς θεωρείται δεδομένο υπάρχουν πρόσωπα που είδαν την σκηνή της δολοφονίας, η οποία φαίνεται πως έγινε σε «τυφλό» σημείο, όπου δεν υπάρχουν κάμερες.

Οι συγκλονιστικές τελευταίες στιγμές του Μιχάλη

Σε βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας καταγράφονται οι δραματικές τελευταίες στιγμές του Μιχάλη, πριν καταρρεύσει. Ο 29χρονος αντιλαμβάνεται πως έχει δεχτεί την μαχαιριά στο αριστερό του χέρι, βγάζει το κράνος και κοιτάει την πληγή, ενώ φροντίζει να απομακρυνθεί από το σημείο των επεισοδίων.

Λίγα μέτρα παρακάτω βρίσκει καταφύγιο σε ένα περίπτερο, όπου λίγο μετά χάνει τις αισθήσεις του. Σιγά – σιγά πολλοί αντιλαμβάνονται τι έχει συμβεί και αρχίζουν να συγκεντρώνονται γύρω από τον Μιχάλη, για να του παράσχουν βοήθεια. Το ασθενοφόρο φτάνει στο σημείο και παραλαμβάνει τον 29χρονο αναίσθητο. Δυστυχώς, όμως, είναι αργά για τον άτυχο Μιχάλη.

Στα βίντεο καταγράφονται τα άγρια επεισόδια και οι διαθέσεις των χούλιγκαν, που δεν διστάζουν να χτυπήσουν με τα ρόπαλά τους έναν άνδρα, ο οποίος πέφτει αιμόφυρτος πίσω από ένα ταξί. Αστυνομικοί αντιλαμβάνονται πως εκεί υπάρχει ένας τραυματίας, τον πλησιάζουν και λίγο αργότερα φτάνει το ασθενοφόρο που τον παραλαμβάνει.

Μητέρα Μιχάλη: Ψάχνω στα βίντεο τον δολοφόνο του γιου μου

Η μητέρα του δολοφονημένου Μιχάλη κοιτάζει ξανά και ξανά τα βίντεο των άγριων επεισοδίων που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και προσπαθεί να εντοπίσει στο τάγμα εφόδου με τους Κροάτες χούλιγκαν τον άνθρωπο που μαχαίρωσε τον γιο της.

«Όσα είδα στα βίντεο που κυκλοφόρησαν είναι μια τρέλα. Τα κοιτάω, τα ξανακοιτάω, να δω ποιος είναι ο δολοφόνος του παιδιού μου», ανέφερε, μιλώντας στο Star.

Καταγγέλλει μάλιστα την ολιγωρία της αστυνομίας να επέμβει για να σωθεί το παιδί της.  «Αν ήταν εκεί η αστυνομία θα είχε σωθεί το παιδί μου. Ασθενοφόρο δεν υπήρχε την στιγμή εκείνη, ήταν μόνο ένας ιδιώτης, με τον οποίο μίλησα», συνέχισε.

Τα δάκρυα στα μάτια της μπορεί να έχουν στεγνώσει, όμως η πληγή στην ψυχή της είναι ανοιχτή και αιμορραγεί.

«Δεν είμαι σε θέση να μιλάω άλλο. Έχω πολύ πόνο, στεγνώνει και το μυαλό μου μην νομίζεις. Έρχονται εικόνες του παιδιού μου πολλές και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Αυτός που το έκανε όμως θα πληρώσει, υπάρχει δικαιοσύνη», τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ