Νέα Φιλαδέλφεια: BINTEO-ντοκουμέντο από την καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

UEFA για Νέα Φιλαδέλφεια: «Ζητήσαμε λεπτομερή αναφορά»

Το MEGA παρουσίασε ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο αποτυπώνονται τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και των Ελλήνων συνεργών τους έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και οδήγησαν στη δολοφονία του άτυχου 29χρονου.

Στα πλάνα που έχουν τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται στις 11.08 το βράδυ της Δευτέρας ένα πλήθος ανθρώπων, φιλάθλων της ΑΕΚ, να τρέχει πανικόβλητο, προκειμένου να γλιτώσει από τη μανία των Κροατών χούλιγκαν που χτυπούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Δέχτηκα πέτρα στο κεφάλι – Περνούσαν και με χτυπούσαν» κατέθεσε τραυματίας

Διακρίνονται άνδρες να τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση και από πίσω τους ακολουθούν οι χούλιγκαν, με κράνη στα κεφάλια και κοντάρια στα χέρια. Πολλοί από τους αυτούς, που κυνηγούν το πλήθος, κρατούν και πετούν φωτοβολίδες. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής πέφτει νεκρός από μαχαιριά.

Το βίντεο αυτό, όπως και λοιπά στοιχεία, έχουν συγκεντρωθεί και αναλύονται από τις Αρχές, με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών τόσο της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, όσο και του τραυματισμού παρευρισκόμενων στο σημείο.

Νέα Φιλαδέλφεια – Αποκαλύψεις για τους συλληφθέντες: Ο αρχηγός των Bad Blue Boys, ο Αυστριακός χούλιγκαν και ο δάσκαλος καράτε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ