Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της Ρίας Αντωνίου και την καταγγελία για βιασμό – Τι αναφέρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, στην οποία υποβλήθηκε το γνωστό μοντέλο Ρία Αντωνίου, προκειμένου να στηρίξει την καταγγελία της ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα εντόπισε ο ιατροδικαστής φέρει εμφανείς κακώσεις στο πρόσωπο και στα χέρια, ενώ κάνει λόγο για την ύπαρξη ρήξεων στον κόλπο, οι οποίες όμως δεν είναι πρόσφατες.

Αυτό δεν είναι το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή, αφού έχει ληφθεί κολπικό επίχρισμα, το οποίο θα εξεταστεί αν φέρει ίχνη DNA του 39χρονου επιχειρηματία. Ωστόσο δεν είναι σαφές τι θα συνεισφέρει αυτό στην υπόθεση καθώς είναι παραδεκτό και από τις δύο πλευρές ότι διατηρούσαν επί μήνες ερωτική σχέση.

Η Ρία Αντωνίου είχε καταγγείλει στους αστυνομικούς ότι η συζήτηση για διακοπή της σχέσης τους κατέληξε στον ξυλοδαρμό και τον βιασμό της, ώσπου κατάφερε να φύγει από το δωμάτιο ξενοδοχείου για να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.

Από την πλευρά του, ο επιχειρηματίας δίνει μία εντελώς διαφορετική διάσταση, υποστηρίζοντας ότι το κίνητρο του γνωστού μοντέλου είναι η εκδίκηση και αρνείται τα περί βιασμού. Όπως είχε προαναγγείλει, αναμένεται τις επόμενες μέρες να προσκομίσει αποδεικτικό υλικό και από κάμερες για την αθωότητά του.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ