Στην αντεπίθεση ο επιχειρηματίας που κατηγορεί η Ρία Αντωνίου για βιασμό – Τι λένε οι δικηγόροι του

Ο 39χρονος επιχειρηματίας τον οποίο κατηγορεί η Ρία Αντωνίου ότι την κακοποίησε σεξουαλικά διαμηνύει πως θα κινηθεί νομικά προκειμένου να βρει το δίκιο του και να αποκατασταθεί η φήμη του.

Το πρωί της Τετάρτης οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του Θανάσης Πλεύρης και Αθανάσιος Ζαμάνης πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και κατέθεσαν αίτημα, με το οποίο ζητούν να τους επιτραπεί η πρόσβαση στην κατάθεση που έχει δώσει το γνωστό μοντέλο στην Αστυνομία, αλλά και σε ό,τι άλλο προανακριτικό υλικό υπάρχει.

Εξέφρασαν την επιθυμία να κινηθεί γρήγορα η διαδικασία, ώστε να μπει σύντομα ένα τέλος στην περιπέτεια του εντολέα τους, ο οποίος, όπως ανέφεραν συκοφαντείται στο πανελλήνιο και στο ανήλικο παιδί του.

“Θα πάμε στον εισαγγελέα να υποβάλουμε ένα αίτημα, να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση τουλάχιστον στην καταγγελία που έχει γίνει, με σκοπό ο εντολέας μας να προασπιστεί τα δικαιώματά του, να απαντήσει και να κινηθεί νομικά. Δεν έχουμε δικαίωμα ακόμα στα έγγραφα”, δήλωσε ο κ. Πλεύρης και πρόσθεσε:

“Θα επαναδιατυπωθεί το αίτημά μας και στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να αξιολογηθεί από την εισαγγελική Αρχή αν μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στον φάκελο της συγκεκριμένης δικογραφίας… Σέβομαι απόλυτα την οποιαδήποτε γυναίκα. Όμως στην παρούσα κατάσταση δεν υπάρχει ούτε κατά φαντασίαν αδίκημα. Ο εντολέας μας έχει πέσει από τα σύννεφα που βρέθηκε μπλεγμένος σε αυτή την καταγγελία. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ