Νέα Ερυθραία: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του 40χρονου “σαμουράι” – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με τον 40χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο υπάλληλο φυσικού αερίου στην Νέα Ερυθραία και τραυμάτισε έναν ακόμα. Τα νέα στοιχεία με τις αναρτήσεις του “σαμουράι” στα social media σοκάρουν.

Το προφίλ του 40χρονου δράστη και οι αναρτήσεις του

Ο δράστης του φονικού κατηγορείται για δύο κακουργήματα, αφού σκότωσε έναν άνδρα και τραυμάτισε έναν δεύτερο. Ο 40χρονος “σαμουράι” είχε στο σπίτι του ολόκληρο οπλοστάσιο, ενώ δημοσίευε τακτικά φωτογραφικό υλικό και βίντεο με σπαθιά και μαχαίρια στο facebook.

“Θα συνεχίσουμε μετά το παραδοσιακό στιλέτο μαχαίρι την εκπαίδευση με σούριγκεν”, ανέφερε σε ένα βίντεό του την ώρα που παρουσίαζε στην κάμερα ένα μαχαίρι. Στο βίντεο αυτό επιδιώκει με εμμονικό τρόπο να πετύχει το μπαλάκι του τένις, το οποίο πετά στον τοίχο.

Νέα Ερυθραία

Νέα Ερυθραία: “Ήταν ψυχοπαθής” λέει ο αδερφός του θύματος

“Ήταν ψυχοπαθής, είχε χαρτί, τον άφησαν ελεύθερο… Είχε οπλισμό. Πώς αφήνουν αυτούς (τους ανθρώπους) ελεύθερους” ανέφερε ο ο αδελφός του θύματος. “Αυτή τη στιγμή είναι ο αδερφός μου, την άλλη φορά θα είναι ο άλλος…” πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τη μητέρα του τραυματία, ο δράστης προκαλούσε μεγάλη ανησυχία με την παράξενη συμπεριφορά του σε όλη την γειτονιά. “Βλέπαμε το άτομο αυτό που λάμπανε τα μάτια του και ζούσαμε για χρόνια με μια τρομοκρατία εδώ, τρέμαμε…” ανέφερε.

Μάλιστα η μητέρα του θύματος φοβόταν τόσο πολύ τον 4χρονο, που δεν έβγαινε στην ταράτσα που βλέπει στην ταράτσα του. “Στην ταράτσα του σπιτιού μου που βλέπει ακριβώς στην δική του δεν έβγαινα ποτέ, ούτε για να απλώσω ρούχα” τόνισε.

“Ο Βασίλης ήταν πεσμένος στη ράμπα μέσα στα χώματα με τα μάτια απλανή” είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όπου γινόταν η εγκατάσταση του φυσικού αερίου. “Πάω στον Βασίλη, του λέω κουράγιο κουράγιο, φωνάζω την γυναίκα μου, της λέω ένα μαξιλάρι” δήλωσε, περιγράφοντας τι ακολούθησε, αφού αντίκρισε την άσχημη κατάσταση του θύματος.

O ίδιος γλίτωσε την τελευταία στιγμή, καθώς όπως δήλωσε, απομακρύνθηκε για να φτιάξει έναν καφέ μερικά δευτερόλεπτα πριν το τραγικό συμβάν.

Ο 40χρονος δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι την Τετάρτη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ