Νέα Ερυθραία: Επίθεση με σιδηρογροθιά σε ανηλίκους – Τους ρώτησαν τι ομάδα είναι

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας το βράδυ της Τετάρτης(18/5) στη Νέα Ερυθραία με την αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη τριών δραστών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν τα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση σε βάρος ανηλίκων.

Όλα συνέβησαν στη πλατεία της Νέας Ερυθραίας. Μια ομάδα 20 νεαρών εντόπισαν τα τρία παιδιά δίπλα σε ένα περίπτερο και τους ρώτησαν τι ομάδα υποστηρίζουν, αφού όμως είχαν αντιληφθεί ότι ο ένας ανήλικος φορούσε μπλούζα της ΑΕΚ.

Αμέσως μετά άρχισαν να τους χτυπούν με μανία, ενώ χρησιμοποίησαν και σιδηρογροθιά. Κάποιοι γνωστοί των παιδιών έσπευσαν να τους βοηθήσουν με αποτέλεσμα να δεχθούν και εκείνοι χτυπήματα.

Έπειτα από καταγγελία που έγινε από αυτόπτες μάρτυρες στην αστυνομία εντοπίστηκε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, οι οποίο συνελήφθησαν.

Μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ένα ξύλινο ρόπαλο, μια σιδερένια τσιμπίδα και μια σιδερογροθιά. Οι συλληφθέντες ηλικίας 16, 19 και 20 ετών θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα για να δώσουν κατάθεση ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι που συμμετείχαν στην επίθεση.

Οι τρεις ανήλικοι τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια, χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ