Ναύπλιο: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για την επεισοδιακή ληστεία

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο εκ των τριών κατηγορουμένων για την επεισοδιακή ληστεία σε σπίτι στο Ναύπλιο, το πρωί του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου.

Η 51χρονη φερόμενη ως εγκέφαλος της ληστείας και ο 32χρονος (ο ένας εκ των δύο δραστών) πέρασαν σήμερα συνοδεία αστυνομικών της Ασφάλειας Ναυπλίου την πόρτα του Ανακριτή και του Εισαγγελέα Πρωτοδικών του Δικαστικού Μεγάρου στο Ναύπλιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος δράστης, ο 38χρονος, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ  του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας με διαβητική κετοξέωση και δεν έχει πάρει ακόμα εξιτήριο.

Όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr, σύμφωνα με την συνήγορο των δύο κατηγορουμένων Νατάσα Τραγγάλου: “Η 51χρονη παραδέχεται ότι μετέφερε τους δυο δράστες με καταγωγή από το Μαυροβούνιο, οι οποίοι μάλιστα έκαναν διακοπές στη χώρα μας, με το αυτοκίνητο της στο σπίτι των θυμάτων και πως τους είχε δώσει εντολή να εκφοβίσουν τον πατέρα της οικογένειας για κάποιες οικονομικές διαφορές που είχαν και σε καμία περίπτωση να κάνουν ληστεία, ενώ ο 32χρονος υποστήριξε πως την απόφαση, μαζί με τον συνεργό του, να προχωρήσουν σε ληστεία την έλαβαν την παραμονή της πράξης και χωρίς να το γνωρίζει η 51χρονη και ζήτησε συγνώμη από τα θύματα της ληστείας”.

Το βράδυ της Τρίτης και μετά από μαραθώνια απολογία, με σύμφωνη απόφαση του Ανακριτή και του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, οι δυο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ