Μυστήριο με την εξαφάνιση γιατρού στην Αθηνών-Πατρών – Ολονύχτιες έρευνες στην Ακράτα

Στο σκοτάδι βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών άρχων της Αχαΐας για τον εντοπισμό του γιατρού από την Αθήνα, το αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε σταθμευμένο, κλειδωμένο και με αναμμένα τα αλάρμ, στο 152ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, στο ύψος της Ακράτας.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, στο ρεύμα προς Πάτρα.

Η επιχείρηση αναζήτησης θα συνεχίστει καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας από άνδρες της ΕΛΑΣ.

Εκείνο που προβληματίζει τις αρχές είναι το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο. Εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται επί της Ολυμπίας Οδού, στο οποίο ο 45χρονος, πατέρας δύο παιδιών, δεν πήγε για να αναφέρει κάποιο τυχόν πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί βρήκαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, επικοινώνησαν με συγγενικά του πρόσωπα. Οι τελευταίοι ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου τους είχε ενημερώσει ότι ήθελε να πάει στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας.

Την Τετάρτη με το πρώτο φως της ημέρας, οι έρευνες θα εντατικοποιηθούν με την εκ νέου συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο συνδρομής εθελοντικών ομάδων και του Ερυθρού Σταυρού Πατρών.

Το κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ, επιχείρησε και την Τρίτη ερευνώντας δύσβατα και δυσπρόσιτα σημεία στην περιοχή της Ακράτας, ωστόσο δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.