Μυρτώ της Πάρου: Το ξέσπασμα της μητέρας της εννιά χρόνια μετά την άγρια επίθεση

Εδώ και εννέα χρόνια η Μυρτώ ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Κάθε μέρα είναι μία μάχη για επιβίωση, ενώ στο πλευρό της στέκεται άγρυπνος φρουρός η μητέρα της. Η Μυρτώ ήταν 15 ετών, όταν είχε πάει με την οικογένειά της στην Πάρο για διακοπές. Ήταν 22 Ιουλίου 2012, όταν έφυγε μόνη της για μια βόλτα στην παραλία όπου κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 21χρονο κηπουρό ξενοδοχείου της περιοχής, ο οποίος στη συνέχεια την είχε αφήσει ημίγυμνη, βαριά χτυπημένη και σε κωματώδη κατάσταση στα βράχια παραλίας. Οι τραυματισμοί που της προκάλεσε, την άφησαν με μόνιμη αναπηρία. Η υπόθεσή της είχε προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο.

Η μητέρα της Μυρτούς, εννέα χρόνια μετά, θυμάται την τραγική εκείνη ημέρα ενώ προκαλεί ανατριχίλα σε μήνυμά της στο facebook, καθώς ομολογεί ότι την τρομάζει ως μητέρα το αύριο ενώ τονίζει ότι “κάποτε ευχόμουν να μην υπάρξει άλλη Μυρτώ και σήμερα ήδη έχουν υπάρξει μια Ζωή, μια Ελένη, μια Καρολάιν μια Γαρυφαλλιά”

Όπως γράφει η Μαρία Κοτρώτσου στην ανάρτησή της:

Μυρτώ μου

9 χρόνια… πέρασαν από εκείνη την μέρα που σε είδα να περπατάς για τελευταία φορά.

9 χρόνια… πέρασαν και δεν άκουσα την φωνή σου που τιτίβιζε ασταμάτητα.

9 χρόνια… που είσαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι ή ένα ΚΑΡΟΤΣΙ. Χωρίς να μιλάς να περπατάς. Μόνο Κοιτάς και γελάς μ αυτό το χαμόγελο που είναι ο κόσμος μου όλος

9 χρόνια… νοσοκομείων,χειρουργείων, θεραπειών,και ασταμάτητων πόνων ακόμη και σήμερα

9 χρόνια…που δεν ζεις τη ζωή σου όπως οι συνομήλικοι σου, μόνο παρακολουθείς και καταλαβαίνεις

9 χρόνια… που τρέχω σε όποιο γιατρό μου πουν ότι μπορεί να κάνει κάτι. Σε κάθε θεραπευτή για οποιαδήποτε θεραπεία. Που διαβάζω ότι μπορεί να έχει παρουσιαστεί στον ιατρικό τομέα και έχει σχέση με τον εγκέφαλο. Σε Ελλάδα και εξωτερικό.

9 χρόνια… που προσεύχομαι και ελπίζω σε ένα θαύμα από τον Θεό γιατί δεν μου έμεινε και τίποτε άλλο να κάνω τίποτε άλλο να περιμένω.

9 χρόνια… που ο απλός κόσμος με ρωτάει για την πορεία της υγείας σου και δεν ξέρω τι να απαντήσω.

9 χρόνια… πόνου και στεναχώριας για την ζωή που δεν θα ζήσεις. Όχι για εμένα για εσένα και μόνο.

Σήμερα διάβασα τυχαία ότι είναι η παγκόσμια ημέρα Εγκεφάλου. Τι ειρωνεία για σένα που σαν σήμερα ένα τέρας κατέστρεψε τον δικό σου εγκέφαλο!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ από το Κράτος να αναλάβει την ΕΥΘΥΝΗ, γι αυτό που σου συνέβη, γιατί δεν ήταν ατύχημα,δεν ήταν τροχαίο!

Ήταν δολοφονική ενέργεια από κάποιον που εισήλθε στην πατρίδα σου χωρίς κανείς να τον ελέγξει!

Το πιο τραγικό είναι ότι κάποτε ευχόμουν να μην υπάρξει άλλη Μυρτώ και σήμερα ήδη έχουν υπάρξει μια Ζωή, μια Ελένη, μια Καρολάιν μια Γαρυφαλλιά.

Με ΤΡΟΜΑΖΕΙ ως μητέρα το αύριο.

Όσο Ζω θα αγωνίζομαι για σένα, θα είμαι η φωνή σου μετά τι…”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ