Μυλοπόταμος: “Συμβαίνουν αυτά” λέει ο δικηγόρος του Κρητικού για την άγρια επίθεση στους Γερμανούς

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του δικηγόρου του 38χρονου Κρητικού, που μαζί με τον 36χρονο φίλο του κατηγορούνται για την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο, προκαλώντας σάλο στο πανελλήνιο.

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για το σοβαρό επεισόδιο με τους δύο Κρητικούς στον Μυλοπόταμο. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος του 38χρονου, δήλωσε πως… «συμβαίνουν αυτά».

«Αυτά τα περιστατικά δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα, συμβαίνουν και στη Βρετανία, συμβαίνουν και στη Γερμανία… O διασυρμός μιας χώρας γίνεται εξ άλλων λόγων όχι εξ αυτών. Ας προσέχουμε την οικονομία μας και τις πολιτικές μας έξω… τα υπόλοιπα περιστατικά συμβαίνουν σε οποιαδήποτε χώρα. Ας βγαίνανε οι γερμανικές εφημερίδες (για το θέμα) και τι έγινε; Να κάνουμε κινδυνολογία; Κάνουμε κηρύγματα; Νουθεσίες; Δεν υπάρχει ρατσιστικό κίνητρο».

Ο κ. Βέρρας υποστήριξε πως ο Γερμανός επιτέθηκε πρώτα σε έναν από τους πελάτες του, και πως αυτός μέσα στο θυμό του άρχισε να τον κυνηγά.

«Ο μαξιμαλισμός μιας ποινικής δίωξης δεν νομιμοποιεί παρεκτροπή της συζήτησης και να συζητάμε επί ανυπάρκτων πραγμάτων» είπε.

Καταδίωξη στον Μυλοπόταμο: Δίπλα από το αστυνομικό τμήμα έγινε το σοβαρό επεισόδιο

Την ίδια ώρα, πληροφορίες του cretapost.gr αναφέρουν πως τα «σπινιαρίσματα» και η επίθεση με ορμή πάνω στο αυτοκίνητο των Γερμανών έγινε σε κεντρικό σημείο του Περάματος και περίπου 50 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Μάλιστα, παρά τα ουρλιαχτά, τις φωνές και τη φασαρία, κανένας από το αστυνομικό τμήμα δεν βγήκε να ελέγξει την κατάσταση.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο που δείχνει καρέ – καρέ όλα όσα συνέβησαν μόνο οι κάτοικοι επιχείρησαν, με κίνδυνο της ζωής τους, να βοηθήσουν τους τουρίστες.

«Καθημερινό φαινόμενοι οι τραμπουκισμοί στο δρόμο»

Το σοβαρό αυτό επεισόδιο που σημειώθηκε στις 19 Αυγούστου στο κέντρο του Περάματος στον Μυλοπόταμο δεν είναι το μοναδικό.

Αντίθετα, συνεχώς κατεβαίνουν από τα γύρω χωριά νέοι με 4×4 και παρενοχλούν με την οδηγική τους συμπεριφορά τους κατοίκους.

«Οι τραμπουκισμοί στο δρόμο από νεαρούς με 4Χ4 είναι καθημερινό φαινόμενο. Δεν έχουν υπάρξει τόσο σοβαρά περιστατικά όπως αυτά με τους τουρίστες αλλά υπάρχει πρόβλημα», επισημαίνει κάτοικος της περιοχής ενώ την ίδια ώρα τονίζει πως οι περισσότεροι δεν καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά επειδή φοβούνται.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ