Μυλοπόταμος: «Οι Γερμανοί άρχισαν να γρονθοκοπούν τον 38χρονο» λέει ο δικηγόρος του Κρητικού

«Οι Γερμανοί άρχισαν να γρονθοκοπούν τον 38χρονο» υποστήριξε ο κ. Διονύσης Βέρρας, δικηγόρος του 38χρονου κατηγορούμενου για την καταδίωξη στον Μυλοπόταμο της Κρήτης και την επίθεση σε βάρος της οικογένειας Γερμανών τουριστών. Μάλιστα τόνισε πως είναι παράνομη η προβολή του βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης των δύο Κρητικών σε βάρος οικογένειας Γερμανών τουριστών.

«Εμείς δεν έχουμε το βίντεο στα χέρια μας. Η προβολή του είναι παράνομη, αποτελεί μέρος της δικογραφίας. Τα προσωπικά δεδομένα τα έχετε κάνει σουρωτήρι. Αυτές οι εικόνες που εμφανίζετε, δεν σχετίζονται με κανέναν κατηγορούμενο με τα όπλα. Ποιο ανόητο πλάσμα βρήκε αυτές τις φωτογραφίες δεν ξέρω» ανέφερε ο κ. Βέρρας, μιλώντας στο LIVE-NEWS.

«Tο βίντεο δείχνει την τελευταία φάση του περιστατικού. Είναι μια άσχημη στιγμή, είναι καταδικαστέο αυτό. Πριν όμως έχει προηγηθεί ότι οι Γερμανοί έχουν καταδιώξει το αυτοκίνητο» σημείωσε. Σύμφωνα με τον ίδιο, «κατά την προσπέραση των Ελλήνων στους Γερμανούς, οι δεύτεροι νόμιζαν ότι το αυτοκίνητό τους χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να καταδιώξουν το αμάξι των Κρητικών».

Ένας από τους Γερμανούς κατέβηκε από το αμάξι και άρχισε να γρονθοκοπεί τον 38χρονο ανέφερε ο δικηγόρος του 38χρονου κατηγορούμενου. «Άρχισε να τον γρονθοκοπεί μέσα στο αυτοκίνητο. Του έχει στραπατσάρει το πρόσωπο ολόκληρο. Κανένας από τους Γερμανούς δεν έχει σωματικές βλάβες» τόνισε ο κ. Βέρρας

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του 38χρονου Κρητικού, το περιστατικό έχει λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο θα έπρεπε, επειδή συμμετέχοντες ήταν τουρίστες. «Αν ήταν Έλληνες, δεν θα ασχολούνταν κανείς», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ