Μυλοπόταμος: “Μας επιτέθηκαν με λάμα 20 εκατοστών” – Οι Γερμανοί τουρίστες περιγράφουν τις στιγμές τρόμου που έζησαν

Την άμεση σύλληψη των δραστών της επίθεσης σε βάρος τους στο Πέραμα Μυλοποτάμου το πρωί της Παρασκευής, ζητά η οικογένεια των Γερμανών τουριστών, που δηλώνουν ότι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Σημειώνεται ότι περιμένουν ενημέρωση από τις αρχές για το θέμα, καθώς φοβούνται να βγουν από το ξενοδοχείο όπου διαμένουν στη Σκαλέτα Ρεθύμνου, όσο οι δράστες της επίθεσης κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Όπως δήλωσαν στην ΕΡΤ, η ανταλλαγή στοιχείων έπειτα από την ελαφρά πρόσκρουση του 4×4 στο πίσω μέρος του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου τους, εξελίχθηκε σε θρίλερ για τα τρία αδέλφια και τον πατριό τους. Εκτός από την αδικαιολόγητη επίθεση που δέχθηκε αρχικά ο Κρις, ο ένας από τους δύο γιους, ακολούθησε και η επίθεση με μαχαίρι που είχε λάμα 20 – 25 εκατοστών.

Η οικογένεια κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο, όμως ο οδηγός του αγροτικού άρχισε να τους καταδιώκει μέχρι το κέντρο του Πανόρμου. Εκεί, με όπισθεν, ανέβηκε πάνω στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, με τους επιβάτες να γλιτώνουν χάρη στην παρέμβαση των ντόπιων. Οι ίδιοι κάλεσαν την αστυνομία, αλλά όπως καταγγέλλουν, δεν υπήρξε αρχικά καμία αντίδραση στις εκκλήσεις της οικογένειας.

Τα θύματα, που επισκέπτονται για τρίτη φορά στην Κρήτη, περιέγραψαν πώς επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους με το διαλυμένο αυτοκίνητο, καταγγέλλοντας ολιγωρία από την πλευρά της αστυνομίας, η οποία, όπως αναφέρουν,  τους κάλεσε αφού έφτασαν στο ξενοδοχείο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων η Πρόξενος της Γερμανίας στην Κρήτη κα Γαναδάκη, εξέφρασε την απορία της γιατί ακόμα δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση από το ΑΤ Μυλοποτάμου, αν και έχει υποβάλει σχετικό αίτημα από το Σάββατο.

Το γεγονός έχει εξοργίσει και τους επιχειρηματίες  της περιοχής, οι οποίοι επισημαίνουν ότι είναι αδιανόητο μια εξαιρετικά μικρή ομάδα ανθρώπων να προκαλεί πλήγμα στον τουρισμό της Κρήτης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ