Μύκονος: Ιταλοί έκλεψαν επιχειρηματία σε beach bar και ξόδεψαν τα χρήματά του σε… σαμπάνιες

Στη σύλληψη δύο Ιταλών που «ξάφριζαν» ανυποψίαστους τουρίστες στη Μύκονο, προχώρησαν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Το τελευταίο θύμα των δύο δραστών ήταν ένας Έλληνας επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, από τον οποίο έκλεψαν ένα σακίδιο, το οποίο περιείχε 8.000 ευρώ και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Ο επιχειρηματίας άφησε το σακίδιό του σε ξαπλώστρα γνωστού beach bar του νησιού, για να πάει να φάει στο εστιατόριο της παραλίας. Όταν επέστρεψε το σακίδιο ήταν άφαντο.

Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε την κλοπή στους security του μαγαζιού. Οι δράστες είχαν καταγραφεί από τις κάμερες του beach bar. Οι υπεύθυνοι έδωσαν στις Αρχές το βιντεοληπτικό υλικό, βοηθώντας στον εντοπισμό των δύο Ιταλών. Πρόκειται για δύο άνδρες, 25 και 24 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από τις πινακίδες του δικύκλου που είχαν νοικιάσει. Η σύλληψή τους έγινε στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν στον Ορνό, στο οποίο βρέθηκε ένα μόνο μέρος από τα κλοπιμαία.

Οι δύο Ιταλοί, λίγο μετά την κλοπή του σακιδίου, πήγαν σε μπαρ του νησιού, άνοιγαν πανάκριβες σαμπάνιες, χόρευαν και έκαναν αναρτήσεις στα social media.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ