Μύκονος: Άγριος ξυλοδαρμός εργολάβου από μπράβους – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο με την μαφία της Μυκόνου εν δράσει έρχεται στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο καταγράφονται εικόνες απίστευτης βίας, καθώς οι τέσσερις δράστες χτυπούν με σιδερόβεργες έναν 49χρονο εργολάβο, ενώ έβγαλαν ακόμη και πιστόλι.

Μύκονος: Ο ένας ληστής της επιχείρησης του εργολάβου είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει 44χρονο πριν από 3 χρόνια

Πρόκειται για ένα «γραφείο» εκτελέσεων συμβολαίων ξυλοδαρμών στο νησί της Μυκόνου, που φαίνεται πως διατηρούσαν ένας 34χρονος Αλβανός μαζί με έναν 24χρονο συμπατριώτη του.

Το βίντεο είναι από τον Νοέμβριο του 2022, όταν οι τέσσερις δράστες εισέβαλλαν στα γραφεία ενός 41χρονου Αλβανού εργολάβου με πιστόλια και σιδερόβεργες. Όπως φαίνεται, ένας εξ’ αυτών τον κρατούσε από τον λαιμό, ενώ ένας δεύτερος τον χτυπούσε στο κεφάλι και στα πόδια. Ωστόσο, ένας από τους δράστες ξέχασε το πιστόλι πάνω στο γραφείο, το οποίο πήρε ο εργολάβος με την πρώτη ευκαιρία και τότε, άρχισε να τους απειλεί και ο ίδιος.

Οι δράστες στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, αλλά είχαν προλάβει να αποσπάσουν 30.000 ευρώ, με τον εργολάβο να καταθέτει μήνυση για ξυλοδαρμό και είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Δύο εκ των δραστών, είχαν συλληφθεί έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας.

Παράλληλα, ο 34χρονος Αλβανός είναι υπεύθυνος και για ένα ακόμη συμβόλαιο ξυλοδαρμού σε βάρος ενός 44χρονου Έλληνα εργολάβου στη Μύκονο, τον Σεπτέμβριο του 2020. Τότε, είχε επιτεθεί με σιδερόβεργα προκαλώντας στο θύμα κατάγματα στα χέρια και στα πόδια. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν δεχτεί την επίθεση, είχε κάνει καταγγελία για αυθαίρετες κατασκευές στο νησί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ