Μούρα- 8 είδη με μοναδικά οφέλη για την οργανισμό μας

Berries ή μούρα, φρέσκα ή αποξηραμένα, όπως και αν προτιμάς τους μικρούς αυτούς καρπούς το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να λείπουν από την κουζίνα σου.

Φρέσκοι τρώγονται ωμοί σαν φρουτάκια, αποξηραμένοι γίνονται γλυκό σνακ και στις δύο εκδοχές τους ταιριάζουν πολύ με γιαούρτι και δημητριακά για ένα super πρωινό, μπαίνουν σε smoothies, κέικ, μπισκότα, τούρτες, τάρτες και πολλά ακόμη γλυκά, γίνονται και ωραία λικεράκια αλλά και γλυκόξινες σάλτσες για ψητά κρέατα και πουλερικά.

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ