Μονή Πετράκη: Νέες ΦΩΤΟ από την αίθουσα συνεδριάσεων μετά την επίθεση με βιτριόλι

Σοκαριστική ήταν η επίθεση με βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη από έναν 37χρονο ιερέα την Τετάρτη. Το αποτέλεσμα ήταν οι Μητροπολίτες να μεταφερθούν αμέσως σε νοσοκομεία και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία τους και δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός. Οι περισσότεροι “χτυπήθηκαν” στο πρόσωπο και τα χέρια, παρουσιάζοντας εγκαύματα, ενώ ο δράστης συνελήφθη μετά την επίθεση και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Στις νέες φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα το orthodoxtimes.gr, αποτυπώνεται το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε το καυστικό υγρό. Έπιπλα που παρουσιάζουν ζημιές και μαυρισμένα και κατεστραμμένα έγγραφα που είχαν μπροστά τους οι Μητροπολίτες δείχνουν τις συνέπειες της επίθεσης. Καυστικό υγρό φαίνεται να έπεσε και στο αναλόγιο με το Ευαγγέλιο.

Σε πολλά έδρανα υπάρχουν παρατημένα καλιμαύχια γεγονός από το οποίο φαίνεται ότι οι Μητροπολίτες, όπως περιέγραψαν και οι ίδιοι, έφυγαν τρέχοντας από την αίθουσα, αφήνοντας πίσω τα πράγματά τους. Άλλωστε το βιτριόλι, έπεσε πάνω στα άμφιά τους τα οποία “έλιωναν” και πολύ έσπευσαν να τα βγάλουν.

Πηγή φωτό: orthodoxtimes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ