Μοναστηράκι: Συνελήφθη 16χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε έναν 16χρονο αλλοδαπό, ο οποίος παρενόχλησε σεξουαλικά παρέα ανήλικων κοριτσιών στην πλατεία Μοναστηρακίου, το απόγευμα της Δευτέρας (27/11). Την ίδια ώρα, αναζητείται και ο συνεργός του.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο 16χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και κλοπή κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν παρέα ανήλικων κοριτσιών στην Πλατεία Μοναστηρακίου και, αφού τις εξύβρισαν, προέβησαν σε προσβλητικές για την γενετήσια ευπρέπεια χειρονομίες.

Ένας άλλος νεαρός άνδρας, που περνούσε τυχαία από το σημείο, αντιλήφθηκε το περιστατικό, παρενέβη και στην προσπάθειά του να σταματήσει τους δράστες, δέχτηκε χτυπήματα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, οι δράστες κατάφεραν να κλέψουν και το κινητό του.

Αστυνομικοί που εκτελούσαν υπηρεσία σε κοντινό σημείο, προσέγγισαν τον 16χρονο και τον συνεργό του. Ο πρώτος προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, το οποίο διενεργεί την προανάκριση. Ο 16χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ