Μοναδικές ΦΩΤΟ από την Χριστουγεννιάτικη Αθήνα – Στολισμένοι δρόμοι και πλατείες σε όλη την πρωτεύουσα

Αυτά τα Χριστούγεννα η Αθήνα είναι πιο λαμπερή, πιο γιορτινή, πιο φωτεινή και πολύχρωμη από ποτέ. Όλοι μαζί, κάτοικοι και επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι, μπορούμε να απολαύσουμε τις στολισμένες γειτονιές, το κέντρο, τις πλατείες και τους δρόμους της πόλης.

Λάουρα Νάργες: Τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα – Ποζάρει αγκαλιά με τον τριών μηνών γιο της – ΦΩΤΟ

Σε όλη την Αθήνα, η ατμόσφαιρα χαράς και γιορτής είναι διάχυτη στις γειτονιές και το κέντρο, με τον εντυπωσιακό στολισμό, τα χριστουγεννιάτικά δέντρα, τις κατασκευές, τα εορταστικά φωτάκια και τα πολύχρωμα λουλούδια που φυτεύτηκαν. Οι πλατείες και οι δρόμοι στολίστηκαν, οι κολώνες των δρόμων ντύθηκαν. Επίγεια και εναέρια φωτεινά και γιορτινά στολίδια: δεντράκια, αστέρια, φωτεινή βροχή, παραδοσιακά καραβάκια, χριστουγεννιάτικες μπάλες και φωτεινά μπαλόνια κάνουν την πόλη μαγική, μέρα και νύχτα.

Συνολικά 120 χλμ., είναι τα led χριστουγεννιάτικα φώτα που δίνουν τον τόνο της γιορτής στις γειτονιές της πόλης. Εντυπωσιακά δέντρα και κατασκευές στολίζουν 35 πλατείες και στις επτά δημοτικές κοινότητες, ενώ 6.000 εναέριες και επιστήλιες διακοσμητικές κατασκευές και 60 χλμ. φωτοσωλήνων κάνουν την Αθήνα ακόμα πιο λαμπερή.

Δήμος Αθηναίων: 10 γειτονιές «μεταμορφώνονται» σε πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα χωριά

Επίσης, εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα αλεξανδρινά και πολύχρωμα κυκλάμινα φυτεύτηκαν στις πλατείες, τα άλση, τα πάρκα και τους δρόμους της πόλης, χαρίζοντας χρώμα, ομορφιά και ωραίες εικόνες! Από τα Πατήσια και την Αλεξάνδρας έως τα Πετράλωνα και την πλατεία Καραϊσκάκη το πράσινο, το κόκκινο και το ροζ κυριαρχούν.

Δείτε 40 μοναδικές ΦΩΤΟ από την Χριστουγεννιάτικη Αθήνα

Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα Αθήνα Χριστούγεννα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ