Μητέρα καταγγέλλει τους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” – Το παιδί της έχασε τη σχολική χρονιά

Ακόμη ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν πατέρα που αρνείται να στείλει το παιδί του στο σχολείο έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ο άνδρας από την Ημαθία, ο οποίος αυτοαποκαλείται ως «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» δεν δεχόταν να ακολουθήσει το παιδί του το πρωτόκολλο που προβλέπεται για να συμμετέχει στο μάθημα, καθώς αντιδρά στα μέτρα που ισχύουν κατά του κορονοϊού.

Την υπόθεση αποκάλυψε στην ΕΡΤ η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου, η οποία ανέφερε πως η μητέρα προχώρησε σε καταγγελία, καθώς το παιδί έχασε τη σχολική χρονιά. Όπως είπε,  ο πατέρας αντιδρούσε κυρίως στη χρήση μάσκας, επικαλούμενος τα όσα υποστήριζαν οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» περί λιποθυμιών και έλλειψης οξυγόνου στα παιδιά από τις μάσκες.

Μάλιστα, ο πατέρας επέδωσε στο σχολείο ένα έγγραφο των «Θεματοφυλάκων», στο οποίο αναφερόταν ότι δεν αναγνωρίζεται η σχετική υπουργική απόφαση για το μέτρο. Έτσι το παιδί στερήθηκε της εκπαίδευσης και παρέμεινε στην ίδια τάξη, δηλαδή στην Α’ Γυμνασίου. Στη συνέχεια ο πατέρας μάλωσε με τη μητέρα, την έδιωξε από το σπίτι και εκείνη έμεινε μόνη διεκδικώντας την επιμέλεια και τη φροντίδα του παιδιού.

“Το παιδί περνάει κρίση ταυτότητας γιατί πιστεύει ότι στρατεύτηκε στους Θεματοφύλακες”, ανέφερε η δικηγόρος.

Επίσης, η κα Ανάσογλου τόνισε ότι πριν από λίγες μέρες καταγγέλθηκε άλλο ένα περιστατικό από μητέρα που δήλωσε ότι ο πρώην σύζυγός της αρνείται να της δώσει το παιδί γιατί εμβολιάστηκε παρότι ο ίδιος είχε εκφράσει τη διαφωνία του.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.