Μίκης Θεοδωράκης: «Ο Νίκος Κουρής δεν αναφέρεται στις διαθήκες ως γιος του» λέει ο δικηγόρος της Μαργαρίτας

Ο δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, αναφέρθηκε στις πέντε διαθήκες που είχε συντάξει ο Μίκης Θεοδωράκης πριν από τον θάνατό του, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day».

«Δημοσιεύτηκαν τη Δευτέρα, αντίγραφα θα έχουμε την Παρασκευή. Η πρώτη διαθήκη είναι από το 2011, ενώ η τελευταία συντάχθηκε λίγο πριν από τον θάνατό του» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη.

Και συμπλήρωσε: «Σε αυτές τις διαθήκες λαμβάνει πρόνοια για το έργο του που ήθελε να μείνει ζωντανό. Ήταν μία αγωνία, μία ανησυχία όχι πραγματική, γιατί το έργο του είναι ζωντανό, είναι οικουμενικό… Ενδιαφερόταν για τη διάδοση του έργου του».

«Με το άνοιγμα της διαθήκης δεν θα υπάρξει καμία έκπληξη» τόνισε ο Βασίλης Παναγιωτακόπουλος

Μίκης Θεοδωράκης

Τι είπε για την υπόθεση του τεστ DNA που ζητά ο Νίκος Κουρής από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η Μαργαρίτα Θεοδωράκη θα παραστεί στο γραφείο του εντεταλμένου γενετιστή για το τεστ DNA, ο κ. Παναγιωτακόπουλος εξήγησε ότι: «Δεν ξέρω ποιες είναι οι ανησυχίες του Νίκου Κουρή, τα βιώματά του».

«Ο κ. Κουρής πιστεύει ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη και το στηρίζει σε ένα επαίσχυντο κείμενο των χαφιέδων της χούντας που παρουσίασε στο δικαστήριο. Ένα παιδί του Μίκη δεν θα το έκανε ποτέ αυτό» πρόσθεσε.

Ο ο κ. Παναγιωτακόπουλος ανέφερε πως η Μαργαρίτα Θεοδωράκη θα παραστεί στο γραφείο του εντεταλμένου γενετιστή «αν της το επιτρέψουν οι δυσκολίες που έχει, γιατί ασχολείται και είναι αφιερωμένη στο έργο του κ. Θεοδωράκη».

Ο δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη τόνισε ότι ο κ. Κουρής δεν αναφέρεται στη διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη ως γιος του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ