Η ανάρτηση Καρανίκα για τις αποδοκιμασίες στην τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη

Στις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν την Τετάρτη στην τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη κατά επισήμων μεταξύ των οποίων και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Καρανίκας.

Στο post του ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα ανέφερε πως οι παρευρισκόμενοι θα έπρεπε να σεβαστούν το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός πήγε να τιμήσει κάποιον που έχει πεθάνει και οι αντιδράσεις του κόσμου θα έπρεπε να εκδηλωθούν κάποια άλλη στιγμή.

«Να με συμπαθάτε, αλλά όταν πάει ένας πρωθυπουργός να τιμήσει κάποιον ή κάποια που έχει πεθάνει, το σεβόμαστε και δεν γιουχάρουμε. Αν θέλεις να αντιδράσεις, το κάνεις σε άλλη στιγμή του γεγονότος γιατί σέβεσαι το συμβάν του θανάτου και της απόδοσης τιμών. Το γράφω αυτό γιατί σέβομαι τον Μίκη και την ιστορία του» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ-ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Παρά τις αντιδράσεις μάλιστα στα σχόλια που υπήρξαν κάτω από την ανάρτησή του στο Facebook, ο Νίκος Καρανίκας επέμεινε στη θέση του λέγοντας ότι συμφωνεί με την αποδοκιμασία κατά τη διάρκεια μιας πορείας αλλά όχι στην απόδοση τιμών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ