“Μάχη” για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης -Σε ποιες περιοχές υπάρχουν ακόμα προβλήματα

Ολοκληρώνονται αυτή την ώρα οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου Μέσης Τάσης της Αττικής, καθώς σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ απομένουν κάποια μικρά τμήματα των γραμμών που έχουν υποστεί ζημιές από την πτώση δέντρων λόγω της κακοκαιρίας κυρίως στα βόρεια προάστια. Παράλληλα προχωρά η αποκατάσταση στη Χαμηλή Τάση καθώς και μεμονωμένων παροχών. Οι εργασίες επικεντρώνονται στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ. Στέφανο, Κρυονέρι, ‘Ανοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά εκ νέου την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κλπ) να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή. Καλεί επίσης όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν με την εταιρία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr) .

Τρίτη ημέρα χωρίς ρεύμα στον Άγιο Στέφανο – Πεσμένα δέντρα στους δρόμους

Τρίτη ημέρα χωρίς ρεύμα είναι στον «λόφο του Κουρεμένου» στον Άγιο Στέφανο, όπως καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr, αποτέλεσμα της επέλασης της «Μήδειας» Όπως σημειώνει, στους γύρω δρόμους υπάρχουν παντού πεσμένα δέντρα που έχουν παρασύρει καλώδια της ΔΕΗ: Ορφέως, Καποδιστρίου, Δειλινών, Μπακογιάννη.

Η περιοχή να μένει «πνιγμένη» στο σκοτάδι ενώ δεν έχει εμφανιστεί κανείς. Η πρόσβαση στο κέντρο του Αγίου Στέφανου, όπως επισημαίνει ο αναγνώστης, ακόμη και για τα απαραίτητα είναι αδύνατη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ