Μετρό Συγγρού – Φιξ: Καταδρομική επίθεση στον σταθμό – Ζημιές σε μηχανήματα και 3 προσαγωγές

Καταδρομική επίθεση σημειώθηκε στον σταθμό του μετρό Συγγρού Φιξ το βράδυ του Σαββάτου. Ομάδα 8-10 ατόμων, σύμφωνα με την Αστυνομία, (15 ατόμων, σύμφωνα με συνδικαλιστή της ΣΤΑΣΥ) φορώντας μάσκες και κράνη, προκάλεσε φθορές σε δύο ATM και σε προστατευτικούς υαλοπίνακες, στον σταθμό του μετρό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι άγνωστοι τα έκαναν γυαλιά-καρφιά μέσα στον σταθμό. Κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα τουρνικέ και άρχισαν να καταστρέφουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Έσπασαν τα τζάμια στα εκδοτήρια, τα τζάμια στους θαλάμους των εργαζομένων, και τα τουρνικέ.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, πραγματοποιήθηκαν τρεις προσαγωγές.

«Η κατάσταση στους σταθμούς του μετρό της Αθήνας και του ηλεκτρικού έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τεράστιες οι ευθύνες των αρμοδίων και της πολιτείας, που φαίνεται σαν να σφυρίζουν αδιάφορα, ενώ επιβάτες και προσωπικό κινδυνεύουν, την ίδια στιγμή, που ασυνείδητοι καταστρέφουν την δημόσια περιουσία, που είναι φτιαγμένη από το αίμα του λαού», αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό (ΣΕΛΜΑ), Σπύρος Ρεβίθης, ανεβάζοντας σχετικές φωτογραφίες από τις φθορές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ