Μετρό: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επιδιόρθωσης των ζημιών στην αφίσα της Μελίνας Μερκούρη στον σταθμό «Ακρόπολη»

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 28/09 οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στην φωτογραφία της Μελίνας Μερκούρη στον σταθμό του Μετρό «Ακρόπολη».
  • Συντηρήτρια έργων τέχνης προχώρησε σε στοχευμένες παρεμβάσεις την Παρασκευή και την Κυριακή για την αποκατάσταση της φθοράς.
  • Θα ακολουθήσει η ολική αντικατάσταση της υφιστάμενης φωτογραφίας με νέα, ίδιου περιεχομένου.

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 28/09 οι εργασίες επιδιόρθωσης των ζημιών που υπέστη η φωτογραφία μεγάλης κλίμακας, που απεικονίζει την Μελίνα Μερκούρη στην αποβάθρα του σταθμού του Μετρό «Ακρόπολη», σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.

Συντηρήτρια έργων τέχνης προχώρησε τα βράδια της περασμένης Παρασκευής και Κυριακής σε στοχευμένες παρεμβάσεις, ώστε να αποκατασταθεί σε πρώτη φάση η φθορά της εικόνας. Θα ακολουθήσει η ολική αντικατάσταση της υφιστάμενης φωτογραφίας με νέα, ίδιου περιεχομένου.

Το πριν:

Το μετά: