Μετωπική θανάτου στην Κρήτη – Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο δρόμο προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου της Κρήτης. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα ένας άνδρας να τραυματιστεί θανάσιμα και άλλος ένας να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκε ελαφρότερα και ένας τρίτος επιβαίνων.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, νεκρός είναι ένας 78χρονος, οδηγός του ενός οχήματος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, ενώ σοβαρά τραυματίας είναι ο 48χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου που φέρει τραύματα στο κεφάλι και τα άκρα. Για τον απεγκλωβισμό των δύο οδηγών από τα συντρίμμια των οχημάτων τους, χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στο σημείο. Λίγο νωρίτερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είχε παραλάβει τον τρίτο τραυματία μεταφέροντάς τον στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν και άνδρες της Τροχαίας προκειμένου να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η νέα τραγωδία στην άσφαλτο αλλά και να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ: Cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ