Μεταμόρφωση: «Βγάζω φωτογραφίες γιατί μου αρέσει η κολύμβηση» – Τι υποστηρίζει ο 57χρονος που φωτογράφιζε ανήλικες

Την αγάπη του για τον αθλητισμό και την κολύμβηση φέρεται να έχει προτάξει ο 57χρονος, ο οποίος συνελήφθη, έπειτα από καταγγελία μητέρας πως φωτογράγιζε ανήλικες μέσα σε κολυμβητήριο στη Μεταμόρφωση.

του Μίλτου Σακελλάρη

«Μου αρέσει η κολύμβηση για αυτό φωτογράφιζα. Μου αρέσει το άθλημα», φέρεται να έχει πει ο κατηγορούμενος για την υπόθεση.

Η πρώτη καταγγελία σε βάρος του έγινε από μία μητέρα, την οποία ενημέρωσε ο γιος της. «Μαμά, ένας κύριος βγάζει φωτογραφίες», φέρεται να είπε ένα παιδί στη μαμά του και εκείνη κάλεσε άμεσα την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος πάνω του είχε τρεις φωτογραφικές μηχανές, δύο βιντεοκάμερες και ένα χάρτινο κάλυμμα για τις φωτογραφικές μηχανές.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 57χρονος βιντεοσκόπησε και φωτογράφισε τα οπίσθια ανήλικων κοριτσιών που φορούσαν μαγιό, το απόγευμα του Σαββάτου. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 57χρονου στου Ζωγράφου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν υπολογιστές και βιντεοκάμερες, όπως και 17 κάρτες μνήμης.

Tα ψηφιακά πειστήρια εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο κατηγορούμενος είχε διαπράξει ξανά το ίδιο αδίκημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ