Μεσολόγγι: Το φυσίγγιο που βρέθηκε κοντά στο σημείο της δολοφονίας είναι ίδιο με αυτά που χρησιμοποιούσε ο Μπάμπης

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου και το φυσίγγιο που βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος 31χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, από την εξέταση που έγινε στο φυσίγγιο διαπιστώθηκε ότι είναι ίδιο – και της ίδιας μάρκας – με τα φυσίγγια που χρησιμοποιούσε o Μπάμπης στην δική του καραμπίνα.

Σημειώνεται ότι το φυσίγγιο που εντοπίστηκε είναι για αγριογούρουνα, όπως αυτό που ο δράστης πυροβόλησε το θύμα.

Αυτό όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του enikos.gr, οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα ότι ίσως ο Μπάμπης δολοφονήθηκε με τη δική του καραμπίνα.

Βρέθηκε νέο φυσίγγιο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρέθηκε και νέο φυσίγγιο σήμερα στην περιοχή των ερευνών.  Στην περιοχή θα μεταβούν και ναρκαλιευτές του στρατού και με ένα ειδικό μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη ανέλκυσης μεταλλικών αντικειμένων, θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια που είχε στην κατοχή του νεαρός κυνηγός.

Πιθανή η εμπλοκή συνεργών

Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται η πιθανότητα και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση ενώ έμφαση δίνεται στο να βρεθεί το κίνητρο και για αυτό – εκτός των άλλων- αναζητούνται και μαρτυρίες.  Όπως είπε στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ Κ. Δημογλίδου, «Η θετική εξέλιξη της ανεύρεσης της σορού του άτυχου νεαρού θα μας δώσει σίγουρα περισσότερα στοιχεία για την έρευνα. Στοιχεία τα οποία θα μπορούν να αποκλείσουν ή να αποδείξουν και τη συμμετοχή ίσως και κάποιου συνεργού στο συγκεκριμένο έγκλημα… Υπάρχει συμμετοχή στη συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια και αυτό προκύπτει από το χρονικό διάστημα το οποίο είναι περιορισμένο. Ο άνθρωπος αυτός κινήθηκε στην περιοχή και τέλεσε αυτό που έχει τελέσει και ήδη είναι προφυλακισμένος και σίγουρα κατά την άποψή μας έχει κάποιον η κάποιους οι οποίοι τον έχουν βοηθήσει να διαπράξει αυτό το ειδεχθές έγκλημα.».

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ