Μεσολόγγι: Την Δευτέρα απολογείται ο 50χρονος κρεοπώλης – «Να βρεθεί ο Μπάμπης» ζητούν οι συγγενείς του 31χρονου

Προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή ζήτησε και πήρε ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, στο Μεσολόγγι.

Ο κατηγορούμενος μετήχθη στα δικαστήρια κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας, υπό τον φόβο πρόκλησης επεισοδίων. Συγγενείς του 31χρονου Μπάμπη παρέμειναν όλη τη νύχτα έξω από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου, όπου ο κρεοπώλης έδινε συμπληρωματική κατάθεση, καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον αγνοούμενο και από την αρχή θεωρήθηκε βασικός ύποπτος για την υπόθεση. Ο 50χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια το μεσημέρι της Πέμπτης (18/1) και έλαβε προθεσμία για την απολογία του. Υπενθυμίζεται ότι ο κρεοπώλης συνελήφθη νωρίτερα με βάση το ένταλμα για ανθρωποκτονία με δόλο, που εξέδωσε ο ανακριτής σε βάρος του.

Ο ίδιος είχε δώσει μαραθώνια κατάθεση στις αστυνομικές αρχές μετά την προσαγωγή του στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας, το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο κατηγορούμενος κράτησε σκληρή στάση και αρνήθηκε τα πάντα, στα επίμονα ερωτήματα που του έθεταν οι αστυνομικοί, που χειρίζονται την υπόθεση.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη, δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος του. Πλέον, οι έρευνες επικεντρώνονται σε μία συγκεκριμένη βαλτώδη περιοχή και οι ελπίδες να βρεθεί ο 31χρονος, αρχίζουν να εξανεμίζονται.

Απαντήσεις για το πού βρίσκεται ο δικός τους άνθρωπος, ζητούν οι συγγενείς του αγνοούμενου. «Ο 50χρονος δεν έχει μιλήσει και δεν ξέρω αν θα το κάνει ποτέ. Θα πάει φυλακή αλλά εμάς δεν μας λέει τίποτα αυτό, αν δεν βρεθεί ο Μπάμπης», δήλωσε η αδελφή του 31χρονου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ