Μεσολόγγι: Οι αντιφάσεις και τα στοιχεία που «έκαψαν» τον κρεοπώλη – Ποιοι άλλοι μπαίνουν στο «κάδρο»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση-θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, στο Μεσολόγγι, καθώς ο κρεοπώλης συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (18/1) με βάση ένταλμα για ανθρωποκτονία από δόλο, που εκδόθηκε σε βάρος του από τον ανακριτή.

Ο κρεοπώλης είχε μπει εξ’ αρχής στο «κάδρο» των ερευνών, καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο. Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, ήταν θέμα χρόνου να εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, μετά την χθεσινή προσαγωγή του για συμπληρωματική κατάθεση στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας.

Ο 50χρονος, που κατηγορείται πλέον για την ανθρωποκτονία του Μπάμπη, κλήθηκε από τους αστυνομικούς να απαντήσει στα ερωτήματα που έχουν προκύψει μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τις κάμερες ασφαλείας, τις αναλύσεις των κινητών τηλεφώνων και τις καταθέσεις προσώπων του περιβάλλοντος του αγνοούμενου αλλά και του ίδιου.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει ομολογήσει και φέρεται να μην έχει πει το οτιδήποτε στους αστυνομικούς για την υπόθεση. Η ανάκρισή του συνεχίστηκε μέχρι το πρωί της Πέμπτης (18/1).

Ένα από τα βασικά στοιχεία που φαίνεται πως έχουν «κάψει» τον 50χρονο κρεοπώλη, είναι το γεγονός ότι έχει πέσει σε αρκετές αντιφάσεις στις καταθέσεις που έχει δώσει στις αστυνομικές αρχές, που διερευνούν την υπόθεση.

Επιπλέον, οι κάμερες ασφαλείας τον έχουν «συλλάβει» να έχει κάνει άλλο δρομολόγιο με το όχημά του σε σχέση με αυτό που είπε αρχικά στους αστυνομικούς ότι έκανε το επίμαχο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όταν και εξαφανίστηκε ο Μπάμπης.

Εξάλλου, στην περιοχή με τις καλαμιές όπου είχε αφήσει ίχνη ο 31χρονος για τελευταία φορά, εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του κρεοπώλη, αλλά και ενός 36χρονου φίλου του.

Η εμπλοκή του κρεοπώλη στην υπόθεση-θρίλερ προκύπτει και από μαρτυρικές καταθέσεις. Είναι χαρακτηριστική η μαρτυρία ενός συγκρατούμενού του για τα όσα φέρεται να του είπε ο 50χρονος τις ώρες που συνυπήρξαν στο κρατητήριο του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου. Ο άνθρωπος αυτός υποστηρίζει πως ο κρεοπώλης του είπε «το παιδί είναι νεκρό, δεν θα το βρούνε».

Ακόμη ένα βασικό στοιχείο, είναι ότι ο 50χρονος είχε δανειστεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τον Μπάμπη (17.000 ευρώ) και αρνήθηκε να επιστρέψει τα χρήματα στον 31χρονο, καθώς διαφωνούσε με τους όρους που του είχε θέσει για την αποπληρωμή του ποσού. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μπάμπης είχε δανείσει λεφτά στον κρεοπώλη, όμως, τώρα ο δεύτερος αρνήθηκε να τα επιστρέψει.

Στο κάδρο και ο φίλος του κρεοπώλη – Δίνει νέα κατάθεση

Στο μεταξύ, στο «κάδρο» φαίνεται πως έχει μπει και ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη, καθώς εκτός από το στίγμα του τηλεφώνου του, είχε επικοινωνία μέσω κλήσεων και μηνυμάτων με τον 50χρονο μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη και ο ίδιος διέγραψε αυτά τα μηνύματα. Μιλώντας στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι ο κρεοπώλης του είπε ότι «έχει εξαφανιστεί ο Μπάμπης και πάνε να με μπλέξουν».

Ο 50χρονος του ζήτησε στη συνέχεια να τον βοηθήσει, ώστε να βρουν πού βρίσκεται ο Μπάμπης, όπως υποστήριξε ο 36χρονος στους αστυνομικούς. Μετά την σύλληψη του κρεοπώλη, ο οποίος κατηγορείται πλέον για την ανθρωποκτονία του Μπάμπη, ο 36χρονος κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της ημέρας θα κληθούν κι άλλα άτομα να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ