Μεσολόγγι: Καπάκι από φυσίγγιο βρέθηκε κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε ο Μπάμπης

Καπάκι από φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου βρέθηκε κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε χθες (22/01) η σορός του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, κατά την διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιούν οι Αρχές στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο, βρέθηκε ένα καπάκι από φυσίγγιο, σε μικρή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου.

Το συγκεκριμένο εύρημα θα σταλεί στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει κάποια σχέση με την δολοφονία.

Την ίδια ώρα, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών θα λάβει δείγματα από τα νύχια, τα ρούχα και τα παπούτσια του Μπάμπη, προκειμένου να εντοπιστεί οποιοδήποτε νέο στοιχείο, ενώ στη συνέχεια θα γίνει αντιπαραβολή του γενετικού υλικού, με το DNA που θα πάρουν από τον κρεοπώλη, ο οποίος προφυλακίστηκε χθες, κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία του Μπάμπη, έπειτα από τη μαραθώνια απολογία του.

Η πολύκροτη υπόθεση παραμένει «ορθάνοιχτη», με την ΕΛ.ΑΣ. να ερευνά σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός του άτυχου Μπάμπη. Η περιοχή είναι αποκλεισμένη σε μια ακτίνα 2 χιλιομέτρων προκειμένου, όπως λένε οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για την ανθρωποκτονία, να μην χαθεί ούτε ένα στοιχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός των αστυνομικών που μετέχουν στις έρευνες είναι να βρουν στοιχεία, όπως γενετικό υλικό DNA, αποτυπώματα και αντικείμενα, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα, σχετικά με τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο Μπάμπης και εναποτέθηκε η σορός του στην βαλτώδη περιοχή.

Παράλληλα, αναζητούν στοιχεία, που μπορεί να «δείξουν» αν στην εγκληματική ενέργεια εμπλέκονται ένας ή περισσότεροι δράστες, ενώ ψάχνουν να βρουν όπλο και κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο των ίδιων ερευνών, αναμένεται να επανεξεταστεί το βιντεοληπτικό υλικό που υπάρχει από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και ασφαλείας, ενώ θα επαναξιολογηθούν και στοιχεία από στίγματα κινητών τηλεφώνων, που έχει στην διάθεσή της η Αστυνομία.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να υπήρξε και συνεργός στο έγκλημα γι’ αυτό και πραγματοποιεί ενδελεχείς έρευνες. Από την πρώτη στιγμή μέλη της οικογένειας του 31χρονου αλλά και ο δικηγόρος τους έχουν υποστηρίξει ότι δεν μπορεί κάποιος να έκανε μόνος του το έγκλημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ