Μένιος Φουρθιώτης: Νέα αιτήματα μέσα από τον Κορυδαλλό

Τον προσωπικό του κομμωτή για να τον κουρέψει ζητεί ο Μένιος Φουρθιώτης που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, σε μία νέα σειρά αιτημάτων. Παράλληλα, ο παρουσιαστής επιθυμεί να μετατρέψει το κελί του σε τηλεοπτικό στούντιο ώστε να κάνει live εκπομπές, όπως δημοσιεύει η “Espresso”.

Έτσι, μετά την ικανοποίηση των αρχικών αιτημάτων για ειδική διατροφή, λόγω προβλήματος υγείας, και για συνδρομητική τηλεόραση, κατέθεσε νέα αιτήματα στους υπεύθυνους του σωφρονιστικού καταστήματος. Αυτήν τη φορά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ζήτησε ειδική άδεια για να πάει στη φυλακή ο προσωπικός του κομμωτής και να τον κουρέψει. Ωστόσο, το αίτημα αυτό απορρίφθηκε, καθώς δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της φυλακής για κανέναν κρατούμενο.

Ακολούθως, ο Φουρθιώτης υπέβαλε κι άλλο αίτημα, να του δοθεί άδεια να συμμετέχει στην τηλεοπτική του εκπομπή ζωντανά μέσα από το κελί του.

Το αίτημα αυτό υπεβλήθη εγγράφως στο συμβούλιο των φυλακών, το οποίο θα συνεδριάσει για να αποφανθεί. Στο Συμβούλιο, υπενθυμίζεται, εκκρεμεί και άλλο αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη, αυτό της αποφυλάκισής του με τη συμπλήρωση δύο μηνών από την προφυλάκισή του, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας για την κατάσταση της οποίας σχετικά έγγραφα. Όμως, η πρόταση του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών ήταν απορριπτική, με το σκεπτικό πως δεν καθίσταται αναγκαία η αποφυλάκιση ενός κρατούμενου με νόσημα όπως αυτό που έχει ο παρουσιαστής, σύμφωνα με το “Espresso”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ