Φουρθιώτης: Έστειλε εξώδικο στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ

Ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος παραμένει στον Κορυδαλλό, απέστειλε σήμερα εξώδικο, με το οποίο στρέφεται κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει με αφορμή τη μεταφορά του παρουσιαστή στο Δρομοκαΐτειο.

«Συνήθως οι διάσημοι ζητούν αρκετά προνόμια που δεν θα έπρεπε να έχουν. Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο» είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του παρουσιαστή. Μάλιστα, στην πρώτη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Μένιος Φουρθιώτης, μέσα από τη φυλακή, είχε αναφερθεί στο θέμα λέγοντας ότι «επέλεξα τόσο καιρό τόσο εγώ όσο και οι δικηγόροι να μην δημοσιοποιήσουν τα θέματα της δικογραφίας. Η δικαιοσύνη αποφάσισε αυτό που έπρεπε. Τη σέβομαι της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και θα κάνει τη δουλειά της. Κανείς δεν έχει γνώση της πραγματικότητας», ανέφερε, τονίζοντας πως για την νοσηλεία του στο Δρομοκαΐτειο, όσο και για τις δηλώσεις του κ. Γιαννάκου έχουν λάβει γνώση το υπουργείο Υγείας και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου καθώς τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να παραμένουν απόρρητα.

«Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος δεν είναι ο γιατρός που με εξέτασε. Δεύτερον το θέμα υγείας των κιλών υπάρχει από το 2008, η κατάσταση έπρεπε να αντιμετωπιστεί προκειμένου να λάβω την ειδική αγωγή σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν ζήτησα να νοσηλευτώ. Υπάρχει το έγγραφο από το Δρομοκαΐτειο που μου συνέστησε να νοσηλευτώ», είπε χαρακτηριστικά.

Τι αναφέρει στο εξώδικο

«Σας καλώ εντός προθεσμίας δέκα ημερών (…) να προβείτε σε ολοσχερή αποκατάσταση της τιμής και υπόληψής μου, ζητώντας δημοσίως συγγνώμη από το πρόσωπό μου και δημοσιεύοντας, ταυτόχρονα, τα αληθή και πραγματικά γεγονότα και συγκεκριμένα ολόκληρο το κείμενο της παρούσας εξώδικης δήλωσης μου» τονίζει μεταξύ άλλων.

Δείτε αναλυτικά το εξώδικο κατά του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ ΕΔΩ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ