Μενίδι: Τι λέει η γυναίκα που γαντζώθηκε από το καπό αυτοκινήτου ληστών

Σοκαρισμένη είναι η γυναίκα που γαντζώθηκε από το καπό του αυτοκινήτου της στο Μενίδι, όταν κακοποιοί σκηνοθέτησαν τροχαίο ατύχημα για να την αναγκάσουν να σταματήσει και να βγει από το όχημα.

Μιλώντας στο TLive του Alpha για την κινηματογραφική ληστεία, που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, είπε: “Βγαίνω να δω το συμβάν, έρχεται κατευθείαν πάνω μου ένας γεροδεμένος Ρομά, μου λέει “σκάσε και μην μιλάς”, ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού, με πετάει μέσα και μου αρπάζει την τσάντα, γιατί εγώ την τσάντα μου την είχα στη θέση του συνοδηγού”.

Η γυναίκα, ενστικτωδώς, πήδηξε στο καπό του αυτοκινήτου. “Πρέπει να με έσπρωξε και να βρέθηκα μπροστά στο αυτοκίνητο, οπότε αυτοί έβαλαν κατευθείαν μπρος για να με πατήσουν. Οπότε εγώ για να μην με πατήσουν, ασυναίσθητα, η πρώτη μου κίνηση ήταν να καβαλήσω το καπό. Γιατί διαφορετικά θα περνούσαν από πάνω μου. Θα με είχαν πατήσει” περιέγραψε η ίδια.

Οι δράστες, αντί να σταματήσουν το αυτοκίνητο, συνέχισαν για περίπου 400 μέτρα με τη γυναίκα πάνω στο καπό, ενώ προσπαθούν να τη ρίξουν στο έδαφος.

“Δεν έκαναν έναν ελιγμό, δεν έκαναν λίγο πίσω. Βάζουν μπρος για να με πατήσουν. Οπότε εγώ αναγκαστικά καβαλάω το καπό και δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να σταματήσουν. Είχαν σκοπό να με σκοτώσουν. Έτρεχαν σαν τρελοί” επεσήμανε και συνέχισε: “Με το που άνοιξε λίγο ο δρόμος και είδα ότι εδώ μπορώ να πέσω, άφησα τα χέρια μου. Ουσιαστικά έπεσα στο πλάι, προσπάθησα να κουμαντάρω έτσι το σώμα μου, ώστε να πέσω στο πλάι, έκανα κύκλους, τούμπες, προκλήθηκαν εννοείται εκδορές, εγκαύματα”.

Το όχημα βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία στους πρόποδες της Πάρνηθας. Οι δράστες το είχαν πυρπολήσει για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ