Μέγαρα: «Πριν από έναν μήνα πέταξε το παιδί μέσα σε λεκάνη με καυτό νερό» – Τι αποκαλύπτει η μητέρα του 4χρονου

Τα σοκαριστικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο σπίτι της στα Μέγαρα, όταν ο σύντροφός της ξυλοκόπησε το 4χρονο παιδάκι της, περιέγραψε η μητέρα του αγοριού, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η μητέρα του 4χρονου αγοριού μίλησε στην εκπομπή LiveNews για τον εφιάλτη που βίωνε η ίδια και τα παιδιά της στα χέρια του δράστη, ο οποίος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

«Σήκωσε το παιδί ψηλά και το πέταξε στο πλακάκι»

Αναφερόμενη στην κατάσταση του γιου της, είπε: «Το παιδί είναι χάλια, διασωληνωμένο. Είναι και τα άλλα μου παιδιά όλα χτυπημένα με αντικείμενα διάφορα. Με ξύλα, με ό,τι έβρισκε». Μιλώντας για τον σύντροφό της, καταγγέλλει: «Μου έπαιρνε κάτι μισθούς που παίρνω για τα παιδιά μου, τα έτρωγε ο ίδιος. Με κλείδωνε μέσα στο σπίτι και εμένα και τα παιδιά μου και με χτυπούσε πάρα πολύ δυνατά, με ό,τι αντικείμενο έβρισκε».

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν χθες, η μητέρα του αγοριού είπε: «Με έστειλε να πάρω τσιγάρα. Άφησα το γιο μου πίσω που είναι 11 χρονών με τον άλλον που είναι 10 χρονών. Σήκωσε το παιδί μου πάρα πολύ ψηλά με τα χέρια του και το έσκασε κάτω στο πλακάκι με όλη τη δύναμή του και του έδινε κλωτσιές στο κεφάλι» και συμπληρώνει: «Το μόνο που άκουσα όταν έφτασα στο σπίτι ήταν ένα “α” από το παιδί. Του λέω “χτύπησες πάλι το παιδί”, γιατί καθημερινά γινόταν αυτό, μας χτύπαγε και μας βάραγε. Και μου λέει “όχι δεν το χτύπησα”, μου λέει “έχει ζαλιστεί, έχει λιποθυμήσει”.  Του παιδιού είχαν γυρίσει τα μάτια και έβγαζε αφρούς από το στόμα».

«Πέταξε το παιδί μέσα σε λεκάνη με καυτό νερό»

Συνεχίζοντας την περιγραφή της, η μητέρα του 4χρονου είπε: «Του λέω σε παρακαλώ, πρέπει να πάρουμε τις πρώτες βοήθειες. Φώναξα τον ξάδελφό του, τον απείλησα ότι αν φύγει από το νοσοκομείο θα τον κλείσω μέσα, σηκώθηκε έφυγε, πήρα την Άμεση Δράση».

Αποκάλυψε στη συνέχεια, ότι «πριν από έναν μήνα είχε βάλει καυτό νερό, και μου λέει φέρε μου τις κάλτσες απ’ έξω. Πέταξε το παιδί μέσα στη λεκάνη με το καυτό νερό, έχει καεί ολόκληρος. Όταν το είδα έτσι, μου είπε ότι τον πέταξαν τα παιδιά».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ