Μέγαρα: Είχε νοσηλευτεί ξανά ο 4χρονος έπειτα από ξυλοδαρμό – Εκκρεμούσε αίτημα για απομάκρυνση όλων των παιδιών της οικογένειας

Διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το 4χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαία Κυριακού», που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 23χρονο σύντροφο της μητέρας του στα Μέγαρα, ο οποίος διέφυγε και αναζητείται.

Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε γύρω στις 17.30 το απόγευμα με ασθενοφόρο του Δήμου Μεγαρέων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, συνοδεία ομάδας ΔΙΑΣ και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Οι γιατροί διαπίστωσαν, ότι ήταν σε κωματώδη κατάσταση, το διασωλήνωσαν και έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του σε νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική έρευνα στην οποία συμμετέχουν και άντρες της ΟΠΚΕ, για τον εντοπισμό του 23χρονου φερόμενου δράστη και συντρόφου της 29χρονης μητέρας του 4χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα στους αστυνομικούς, εκείνη προέρχεται από τη Λαμία και εκεί ζούσε μαζί με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της, μέχρι που γνώρισε τον συγκεκριμένο άνδρα και «κλεφτήκανε», όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Πλέον ζουν στον καταυλισμό του Βλυχού, στο σπίτι του 23χρονου. Εκεί, όπως ανέφερε η γυναίκα, το τελευταίο μήνα ο 23χρονος είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της και ειδικά στον τετράχρονο αλλά και στην ίδια και μάλιστα πρόσφατα έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί και πάλι στο νοσοκομείο ο 4χρονος από βίαιο ξυλοδαρμό.

Είχε ενημερωθεί σχετικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και μάλιστα εκκρεμούσε αίτημα προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας, κάτι που δεν πρόλαβε να γίνει.

Τα υπόλοιπα αδερφάκια του 4χρονου, έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ