Μεγάλη φωτιά στον Πρόδρομο Βοιωτίας – Ήχησε το 112 – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας 21 Αυγούστου στην περιοχή Πρόδρομος στην Βοιωτία, όπου πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι.

Φωτιά στην Βοιωτία: Μηνύματα από το 112 – «Εκκενώστε προς Θίσβη»

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η φωτιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση κοντά στον οικισμό Πρόδρομος. Μέχρι στιγμής δεν απειλούνται σπίτια, όμως στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Στο σημείο επιχειρούν 52 πυροσβέστες με 16 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρου τμήματος. Ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Φωτιά ΤΩΡΑ στην Βοιωτία – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Λόγω της φωτιάς εστάλησαν μηνύματα στους κατοίκους από το 112. «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Πρόδρομος. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας.

Λίγα λεπτά αργότερα, το 112 έστειλε νέο μήνυμα με εντολή για εκκένωση και αφορά σε όσους βρίσκονται στην Παραλία Σαράντη που θα πρέπει να απομακρυνθούν προς την Θίσβη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση 37 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα, 2 αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Δείτε φωτογραφίες από τη φωτιά:

Φωτιά Βοιωτία Φωτιά Βοιωτία Φωτιά Βοιωτία Φωτιά Βοιωτία Φωτιά Βοιωτία Φωτιά Βοιωτία Φωτιά Βοιωτία Φωτιά Βοιωτία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ