Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα – BINTEO

Τέσσερις ημέρες έμειναn για τα Χριστούγεννα και το σκηνικό του καιρού αλλάζει και πάλι.

Μερομήνια: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα

Μετά το τσουχτερό κρύο των τελευταίων ημερών, τα επόμενα 24ωρα ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος. Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του ΑΝΤ1, Τάσου Αρνιακού, στην Αθήνα μέχρι και την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022 (Χριστούγεννα) θα επικρατεί ηλιοφάνεια, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Μάλιστα την ημέρα των Χριστουγέννων ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιες καιρικές συνθήκες και στην Θεσσαλονίκη, με ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Πάτρα οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και στον Βόλο από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στο Ηράκλειο της Κρήτης τις επόμενες ημέρες το κυριότερο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η συννεφιά, όμως υδράργυρος θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, τις πρωινές ώρες στα πεδινά της κεντρικής και βόρειας χώρας θα υπάρχει παγετός και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Επίσης, λόγω του αντικυκλώνα που βρίσκεται πάνω από την Ελλάδα, θα έχουμε καθοδικές συνθήκες με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ομίχλες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ