Μαρτυρία “φωτιά” για την υπόθεση Γιακουμάκη – H ανώνυμη επιστολή και το αποκαλυπτικό βίντεο

Με την εξέταση 3 μαρτύρων, συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων, όπου δικάζονται οι 9 Κρητικοί, πρώην σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής, κατηγορούμενοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση, σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ένας από τους μάρτυρες, που κατάγεται από την Κρήτη, είπε πως είχε στενή φιλική σχέση με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Υποστήριξε πως είχε δει κάποιους από τους κατηγορουμένους να πετάνε μήλα στον Βαγγέλη και κάποια άλλη φορά να τον «τραβάνε με την μπλούζα από τον λαιμό». Επίσης, κατέθεσε πως λίγες ημέρες πριν να εντοπιστεί η σορός του 19χρονου, πήρε μια ανώνυμη επιστολή η οποία ανέφερε «Βρέθηκα σε λάθος σημείο τη σωστή στιγμή. Έχω βίντεο για αυτά που του κάνατε».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Δημήτρης Μπούκας, ο οποίος παρακολουθεί τη δίκη μαζί με την οικογένεια Γιακουμάκη, δήλωσε πως όλοι οι μάρτυρες πρέπει να πουν όλα τα πράγματα με το όνομα τους, την αλήθεια, όπως την βίωσε ο καθένας. Όσον αφορά στην οικογένεια Γιακουμάκη ο κ. Μπούκας επισήμανε ότι «δεν θέλουν να αδικήσουν κάποιον». «Γνωρίζουν ότι όλα αυτά που ενστερνίζονται είναι αληθή. Έχουν άποψη για το τι συνέβη στο παιδί τους» προσέθεσε και αναφέρθηκε στη δήλωση του τραγικού πατέρα «Εγώ δεν ήρθα να καταδικάσω. Θέλω την αλήθεια από το Δικαστήριο».Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ