Μαρούσι: Έκλεβε βενζίνη από ρεζερβουάρ αυτοκινήτων – Η διάρρηξη και η επ’ αυτοφώρω σύλληψη

Στη σύλληψη ενός 36χρονου, ο οποίος διέρρηξε αυτοκίνητο στο Μαρούσι και εμπλέκεται σε περιπτώσεις κλοπής βενζίνης από τα ρεζερβουάρ σταθμευμένων οχημάτων στην ίδια περιοχή, προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, το πρωί της 22ας Μαρτίου.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., λίγο πριν από την σύλληψή του ο κατηγορούμενος διέρρηξε αυτοκίνητο στο Μαρούσι και αφού έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του οχήματος, διέφυγε με το αυτοκίνητό του και κλήθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν ο 36χρονος στην περιοχή του Αμαρουσίου, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου, όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης της διάρρηξης.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, φακός, τρόμπα άντλησης καυσίμου, επτά τάπες ρεζερβουάρ οχημάτων, δύο άδεια μπιτόνια και χωνί υγρών.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου, ο 36χρονος ευθύνεται για ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπών βενζίνης από ρεζερβουάρ αυτοκινήτων στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ