Μαραθώνος: ΒΙΝΤΕΟ-σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο στο Μάτι – Το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες

Ένα βίντεο σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (11/7) στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο Μάτι, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, φαίνεται η στιγμή του φρικτού τροχαίου στη Λεωφόρο Μαραθώνος, όταν το μαύρο Suzuki Swift προσέκρουσε πάνω στο δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το μαύρο ΙΧ είχε κατεύθυνση προς Μαραθώνα, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος εξαιτίας της υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει πρώτα σε δέντρο και στη συνέχεια να καταλήξει στις μπαριέρες. Ο 34χρονος οδηγός του οχήματος, σύμφωνα με μαρτυρίες εκσφενδονίστηκε έξω από το αυτοκίνητο και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ένας διερχόμενος οδηγός ήταν από τους πρώτους που σταμάτησαν για να βοηθήσουν και διαπίστωσαν ότι ο 34χρονος δεν είχε σφυγμό. Ο οδηγός περιέγραψε τα όσα συνέβησαν: «Ήμουν μαζί με άλλα δύο αυτοκίνητα στο ύψος του Νέου Βουτζά, όταν μας πέρασε σαν σταματημένους ένα μαύρο Suzuki. Πέρασε από μπροστά μας με πολύ μεγάλη ταχύτητα και δυστυχώς, η επόμενη εικόνα ήταν η χειρότερη που θα μπορούσα να φανταστώ. Στο ύψος του ξενοδοχείου το αυτοκίνητο διαλυμένο, το παιδί στην άκρη του δρόμου και ο κινητήρας να καίγεται έχοντας ξεκολλήσει από το αμάξωμα. Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, ήταν ήδη νεκρός ο νεαρός. Αυτό που ακολούθησε δεν μπορώ να το διανοηθώ.

Περνούσαν δίπλα μας αυτοκίνητα με μεγάλη ταχύτητα κι όχι μόνο δεν σταματούσαν να βοηθήσουν, αλλά έβγαζαν από μέσα τα κινητά και τραβούσαν βίντεο. Τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες έναν νεκρό άνθρωπο κι έφευγαν μαρσάροντας. Από θαύμα δεν προκλήθηκε κι άλλο ατύχημα. Αναγκάστηκε η κοπέλα από το ξενοδοχείο να καθίσει μπροστά του για να σταματήσουν να φωτογραφίζουν. Αναρωτιέσαι πόσο έχει χαθεί πια η ανθρωπιά. Πώς μπορεί να σκέφτονται μερικοί άνθρωποι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ